15 decembrie 2009

write your name

I'll write your name in the sky, since it's already written in my soul.

cu siguranta stii cum e cateodata, cand pleci dintrun loc, cand se schimba decorul, dispar sau se schimba unele persoane, cum e cand simti nevoia sa te intorci acolo in momentul in care ai fost fericit fara sa iti dai seama poate.
poate multi dintre noi au in cap unele imagini, momente sau persoane ce simt ca merita sa le fie scris numele in cer, sa stie toata lumea unde sta linistea sufleteasca a fiecaruia, unde ne gasim alinare, si la ce ne gandim mereu.
unii ar scrie " Ileana", altii " Gigicu"( chiar daca sunt tot de sex masculin, e alegerea lor) altii ar scrie "Cluj, Hasdeu", unii ar scrie" gushteri in sacou" ( cu sau fara un www. in fata)
niciodata nu opri opri vantul sa bata, te poti feri de el, poti fugi din calea lui, dar el tot va bate, si tu vei stii asta.
si eu as scrie in cer cel mai important nume din viata mea...dar ar ajuta?ideea e ca nu are la ce sa ajute. nu fac fac asta ca sa castig ceva.o fac ptr mine, o fac sa imi descar tot ce am mai bun in mine, si sa trimit catre tine.
e ceva ce te face sa te simti atat de high ca zici ca ai fumat 2 saptamani continuu, si nu e de la iarba, e de la ceea ce iti este scris in suflet.
ceea ce am in suflet ma inalta pana la cer, incat sa pot scrie cu mana ceea ce imi inalta zilnic inima, chiar si cand nu e langa mine.
important e cum vrei sa tu sa gestionezi ceea ce ai in suflet.

am plecat!! ninge si ma grabesc sa scriu ceva in cer........................

I'll write your name in the sky, since it's already written in my soul.

2 comentarii:

Fant0m3t3 spunea...

Miscator:)...uneori simtim unele lucruri care ne fac sa fim ati oameni sau sa ne schimbe din ceea ce suntem...insa uneori simtim ceea ce nu vrem sa simtim pentru ca stim ca ne va face rau in viitor...insa simtim...de aceea suntem oameni...sa simtim...i have a name to be writen in he sky...de 14 ori ura pentru cei ce se stiu...

Catarama spunea...

mare adevar graieste presedintele nostru intelimar..... multe poze cu noi am pune in cer daca tot ne sunt in suflet...... dar ce rost are.... ca o sa ne ramana in suflet pe veci...:D

Powered By Blogger