11 decembrie 2009

De pe o zi pe alta...

Din pacate se nasc oameni printre noi care raman doar cu bucuria de a se naste si cu acea mandrie ca sunt vii.Din pacate sunt multi oameni ca acestia,sunt multi asa zisi nonoameni.Respira zilnic aerul de mediocritate si sunt bucurosi ca nu au probleme,ca ii doare in p''a de ceea ce li se intampla unor oameni din jurul sau.Sunt destui oameni care isi traiesc viatza nefacand altceva decat sa traga cat mai mult de pe pielea altuia sa ii fie bine doar lui.Sunt destui oameni care traiesc fara a-si face un plan pe ziua de maine.Sunt multi oameni care sunt defapt niste masinarii care lucreaza sub o anumita comanda si nu realizeaza ce fac sau ce zic.Sunt multi oameni opusi acestor oameni.Sunt oameni care daca nu ar fi facut ceva in trecut nu ar mai fi avut acei nonoameni sa faca nimic in prezent.S-a observat in multe situatii ca daca nu ai langa tine persoana pe care o apreciezi si cu care poti sa fi fericit nu te simti in largul tau si nu poti face unele lucruri pe care inainte le faceai cu bucurie,necontand consecintele.Din pacate se nasc oameni care nu stiu pe lume traiesc.Din pacate se nasc oameni fara voia lor,se nasc doar din cauza cei ce l-au creeat nu au fost atenti.Se nasc oameni asa din senin fara sa se gandeasca in unele situatii carui fapt ii datoreaza ceea ce el a creat de-alungul anilor sau ceea ce nu a putut sa creeze in trecutul sau.Acei oameni care traiesc doar pentru a nu muri sunt defapt nonoameni.Acei oameni care nu isi apreciaza viatza si nu apreciaza nici viatza celor din jurul lor sunt defapt nonoameni.
Din fericire sunt oameni care traiesc de pe o zi pe alta cu amintirile frumoase petrecute de cei dragi.Din fericire sunt oameni care isi asteapta moartea cu mare drag.Sunt o multime de oameni care prin simplul fapt ca traiesc doar pentru a ajuta pe altul sa traiasca sunt mult mai fericiti in postura de "sclav al vietzii".Sunt oameni care au facut unele lucruri in trecut de care poate le este rusine insa au facut-o poate pentru a ii face pe altii fericiti.Sunt asa numitii "oameni" pentru care faptul ca sunt muritori este cel mai important lucru.Acesti oameni defapt traiesc pentru a fi ferictiti nu din cauza ca asa le este sortit sa fie,sunt fericiti pentru ca alegerile facute de ei in viatza i-au facut fericiti.Sunt bucuros ca ma aflu printre acesti oameni si sunt bucuros ca si printre acesti oameni se afla si "gushterii in sacou".
"Gushterii in sacou" sunt defapt acei oameni de care ai avea nevoie oricand deoarece nu te vor lasa la greu niciodata si poti conta pe ei in orice moment.Prin faptul am ales sa ne exprimam sentimentele,emotiile,trairile pe acest blog nu fortzeaza pe nimeni sa ne citeasca articolele.Scriem ce simtim si ce traim.Si sa sti anonimule ca scriem ce traim.Prin simplul fapt ca mai avem si zile mai putin fericite sa sti ca suntem mereu cu circul in cap si orice s-ar intampla nu ne vom uita si mereu ne vom strange la cate un circ ori de cate ori va fio nevoie si nu ne va sta nimeni in cale.
"Gushterii in sacou" sunt acei oameni care desi le-a fost greu sa supravietuiasca au reusit sa realizeze tot ce si-au propus.Unul din gushterii in sacou a furat o betoniera(fiind beat) si a scapat cu bine datorita celorlalti gushteri,unul din gushterii in sacou avea usa de intrare in camera de camin fereastra camerei unuia dintre gushteri,unul din gushteri nu a avut unde sa doarma insa ceilalti l-au ajutat nelimitat,unul din gushteri a avut probleme in dragoste insa ceilalti gushteri l-au ajutat sa treaca cu bine peste momentul greu,unul din gushteri nu a avut ce sa manance iar ceilalti gushteri i-au dat de mancare.Probabil ca unele critici le primim cu amuzament deoarece ne face mai puternici si ne face sa ne gandim ca deciziile luate pe parcursul vietzii au fost foarte bune.
Din fericire pentru mine sunt un "Gushter in sacou",din pacate pentru tine esti un "nonom".


De 14 ori ura pentru cei ce se stiu...

made by thomas

2 comentarii:

johnny spunea...

imi dau lacrimi cand ma gandsc acte ne unesc si cate pe altii ii despart......vivat gusgteri in sacou...va iubesc ....

Jac (cu k) spunea...

ai punctat bine Thomas... daca traiesti de la un salar la altu... singurul vinovat esti TU! Asa ca dupa o bere ... urmeaza alta... si tot asa... banii nu te fac mai fericit decat prietenii... asa cum soarele nu are ce sa ii faca ploii... anonim... asteptam sa comentezi... sa ne zici cat de NONom esti !!!

Thomas te asteptam acasa...

Powered By Blogger