17 decembrie 2009

o seara banala intro seara de iarna

stau in camera. ma uit pe geam, ninge de nu iti vine sa crezi. afara e zapada. ma plictisesc. ies din camera, si lovit de un val de aer prospat si rece, am o revelatie: " sa il sun pe catarama!", imi zic. si sun, dar o voce ma intimpina calduros, si nu e a lu' catarama" sunteti in reteaua lui catarama. momentan bea sau dorme, reveniti cu un pet de bere mai tarziu"
inchid, dar nu apuc sa bag telefonul in buzunar ca suna teleuc" hai la noi!" ce cuvinte frumoase!!
ajung in 16, ooo marele 16, intru ma saluta cineva, trec surprins ca unii ma mai stiu, desi nu am fost de mult pe acolo, si ajung in camera. dau de catarama!
si uite asa incepe o alta seara! niste paine, nista slana si un litru si ceva de palinca! promitator. dupa cateva ture, il cinstim pe noul gushter, Dracu, si bem in cinstea lui Thomas, Nelutz, Jac cu k.

am terminat de baut, ne'am incalzit, si acum vrem sa iesim la aerisit! si mergem prin hasdeu, unde dam de o partie inventata recent. cu punga in mana, jos-sus, jos-sus. in cateva minute ajungem sa cerem pungi pe la caminele de fete..deja e 1.40, sunt ud, dar nu as lasa punga din mana...uite'i..si politia, ne fac cu mana, le aratam punga, trec mai departe, iar noi din nou pe partie. ce mai gushtere, e mai tare ca la predeal, si in alpii elvetieni.
si stii de ce? ptr ca desi e o seara banala, o partie inventata si pungi uzate, noi suntem impreuna! cat ar fi de banal, daca suntem tot aici, tot noi, ne distram. astia suntem, si bucuros sunt ca ma pot distra alaturi de cei mai tari din lume, de gushteri, intro seara banala intro seara de iarna!!

pace gushteri, bine ai venit Drace!!!

2 comentarii:

Fant0m3tt3 spunea...

Bine ai venit printre gushteri drace...ce bine v-a fost cu tzuica aia cu compot de pere si struguri...ahhh..o seara frumoasa de banala...:D
...de 14 ori ura pentru cei ce se stiu...

Jac (cu k) spunea...

azi acolo is... sa caut partia...

Powered By Blogger