19 decembrie 2009

seemed a good idea at the time

in viata facem multe lucuri. comun toturor acestor lucruri este faptul ca la un moment dat ne gandim la ele si meditam, daca? cum? de ce? poate? etc.
dupa ce am spirtat pana dimineatza, m'am dus sa mai beau ceva. desi apoi mi'a fost rau, si mahmureala a tinut cat zilele de post, parea o ideea buna la momentul ala.
thomas cu betoniera prin hasdeu radea, pama cand s'a pus problema complicatiilor ulterioare. dar in momentul in care beat fiind, a decis sa ia betoniera drept taxi, parea o ideea buna.
la sanius printre caminele de fete, cu sacose de Kaufland, parea cel mai tare lucru de facut dupa ce bei 2 litri de palinca. dupa ce am luat cativa copaci in brate, ne'am rupt hainele si udat pana la os, nu mai parea asa stralucita ideea, but don't tell no one!

in fiecare dimineatza cand ma trezesc, imi spun ca poate nu a fost cea mai buna ideea sa fumam iar, insa aseara nimic nu parea mai potrivit ca asta.
ce sa inteleg din astea?

pai...........................fa ce pare bun, macar in momentul ala, dar asuma'ti consecintele. asa nu ai regrete si stii ca trebuie sa te bucuri de rezultatele consecintelelor tale..........

acum, priveste in interior, si provoaca'te la cele mai bune idei ce le poti crea. fa ce crezi ca e mai bine pentru tine....maine iti va mai parea oare o ideea buna?


doar tu poti decide!

Un comentariu:

Fant0m3tt3 spunea...

ourreea ne va face inr-un final perfecti...visez la unele momente in care ma pot incadra si eu in peisajele descrise...de 14 ori pentru cei ce se stiu...

Powered By Blogger