10 decembrie 2009

ma gandesc.............

ma gandesc ca poate timpul s'a scurs si nu stiu unde s'a dus, ca nu are rost sa incerc sa fiu undeva mai sus, atat timp cat esenta mea lipseste din ceea ce viitorul imi prevesteste.
ma gandesc la unii care acum dorm linistiti imaginandu'si ca nu sunt foarte plictisiti, in timp ce fug in filme de problemele ce zilnic ce mananca secundele.
ma gandesc ca mi'am propus sa traiesc visul pana cand ma vei trezi, iar acum ca m'am trezit parca vreau inapoi in pat ca un copil ce fuge de scoala intro dimineatza de iarna.
ma gandesc ca sunt unii care ocazional mai tin cont si minte de ceea ce inca nu a sters timpul din mintea fiecaruia, si lor le'a da o bere in fiecare zi doar ca sa ii fac sa sa se gandesca mai des la o imagine sterasa a unui moment de liniste sufleteasca.
ma gandesc ca e 10 decembrie ora 7.24, si poate ca e timpul sa nu ma mai gandesc ca ma gandesc prea des la ce nu ar trebui sa ma gandesc.
ma gandesc ca e mult fum, ca poate nici nu sunt la mine in camera,ca linistea de aici imi face gandul sa imi sune in cap. acum realizez ca din nou vom fi condusi de popoye marinaru' inca 5 ani, si ma simt deja secat de ambitii.
nu stiu de ce ma gandesc cum unii se schimba cand nu apuci sa stii de ce ai dat mai mult decat ai primit.....ma minunez cum unii devin fanii banilor, cum masinile devin prioritati si senzatia de apartenenta si liniste nu mai conteaza decat seara cand visezi...
uite ce,....ma gandesc ca visezi si tu la ce viseaza multi, insa te'ai pierdut intre banii , masini si lume.....
ma gandesc ca e dreptul meu sa ma gandesc ca ma pot gandi la orice gand....ma gandesc ca stiu ca e greu sa imi gasesc acum apartenenta, locul in care cineva sa imi aprecieze prezenta, locul unde imi este esenta..
e interesant sa ajungi la asa nivel, pacat ca tine cateva ore si te lasa repede...

5 comentarii:

Anonim spunea...

ia-te de urechi, da-ti 2 palme si trezeste-te ba! uita-te'n jur ca traiesti in viata asta, nu in lumea ta! si lasa-le drq de articole gretzoase si respecta tema blogului, fa circ nu mai gandi atata!

johnny spunea...

avem si critici....nu te crampona fraiere, cauta dincolo de ambalaj..
nu stii nimic de bloc si circ fraier cu pene ce bea o bere si se culca de frica sa nu aiba probleme..da'ne cu pace ..
dar multumim ptr parerile critice..putem invata din ele..in curand o sa iti dedic ceva

Anonim spunea...

pai chiar poti invata din ele, ca ai ce! nu-mi dedica nimic, multumesc, dedica-ti tie o viata mai bine!

Jac (cu k) spunea...

ia-te de urechi mai johnny... cu o mana de aman2 :D si cu ailalta poti sa te iei la palme... cum poola mea poti sa zici de un articol ca e gretos??? doar mucii suflati cu mana sunt gretosi... plm niste cuvinte pe un ecran ... fie el cu cristale lichide, cu tuburi catodice... nu pot sa fie gretoase... NU? Eventual scrise in scarba...
si anonim ... daca nu ai timp sa iti faci cont scrie plm cine esti... ca daca nu nu conteaza ce zici... NICIODATA !!!

Jac (cu k) spunea...

tema blogului e sa faci circ... dar asta nu inseamna ca acel circ trebuie pus pe blog... circul il faci in viata de zi cu zi... pe blog faci articole de circ... da tu nu ai cum sa intelegi... doar gushterii stiu

Powered By Blogger