15 august 2008

Gushterii -trecut si viitor-

Acesta e primul meu articol scris din afara ţării. Nu am mai scris de exact 2 luni. Îmi cer scuze pe această cale cititorilor şi fanilor mei dar împrejurăriile nu mi-au permis să mai scriu pe blog.
Am fost în vacanţă, Încă mă resimt după gushteriadă. Johnny a uitat să precizeze că pe parcursul gushteriadei am suferit o accidentare gravă la degetul mare de la picior (nu mai ştiu la care) care a necesitat o intervenţie chirurgajă complexă. De accea acum mă aflu la clinica din Bologna pt recuperare după operaţie. Specialiştii de aici sunt de părere că e nevoie de o perioada lungă de recuperare dar voi fii apt în proporţie de 90% până la începerea Gushteriadei 2008-2009.
Îmi pare nespus de rău de retragerea maestrului Fantomette din activitatea competiţională şi din funcţia prezidenţială. Pentru viitorul sezon se anunţă o lupta crâncenă pentru cucerirea medaliei de aur la proba la care Fantomette era invincibil, proba de circ artistic.
Fantomette în câteva cuvinte:
mereu prezent
mereu preşedinte
cel mai mare artist al lumii în ale circului
un pieten adevărat, un prieten per sempre
compozitor poet scriitor regizor actor etc.
Nu îmi ajunge o carte să vă vorbesc despre el. Tomas suntem onoraţi că ne-ai fost preşedinte şi vei rămâne în istorie şi primul preşedinte al gushterilor, ai să apari pe bancnote măi :)) .
Acum să vă vorbesc depre viitorul sezon al gushteriadei. În viitor UGR va primi noi membri, printre care şi Răzvan Deezy o vedetă în lumea hoţilor de cireşe cunoscut şi sub numele de the Fox sau mai pe româneşte Vulpoiu. Suntem onoraţi.
Apoi pe anunţă marea ceremonie de deschidere a Gushteriadei 2008-2009, Ceremonie ce va fi organizată ca şi anul trecut de o rudă a fostului preşedinte, Tricsi Robytzy. Spectacolul vă cuprinde printre altele şi: Prânzul pe pătură, Lozinci anti-comuniste la adresa administraţiei UBB şi mai ales la adresa administratoarei căminului după care primul antrenament oficial al gushterilor. Bineînţeles că sunteţi aşteptaţi şi la deja consacratele cantonamente olimpice ale gushterilor: Jay's run, Cină în 16, trofeul Skol, clasicul maraton de 100 de metri pet-uri şi multe alte evenimente ale căror denumiri s-au pierdut în negura timpului din motive lesne de înţeles.



P.S. Doresc să transmit pe această cale sincerele mele felicitări noului nostru preşedinte şi anume: multiplul campion olimpic, creator, scriitor, critic literar şi maestru de ceremonii Johnny Cârlic. Vivat, Vivat, Vivat!


by Catarama

Un comentariu:

johnny spunea...

e o onoare sa fiu felicitat de marele catarama..si ptr asta itzi multzumesc prietene.
in al doilea rand sper ca te simtzi bine si recuperarea mere ok,.,.,
mostenirea lasata mie de thomas a fost ca la gushteriada viitoare sa spulberam toate recordurile gushteriale si circul sa atinga cote maxime..si thomas va fi cu noi...si noi o vom face ptr el...
vivat totzi!!au mai ramas cateva zile pana la eveniment..pregatitzi-va!

Powered By Blogger