18 august 2008

Optimism fratilor optimism... de acolo porneste totul

cu ocazia postarii articolului de catre Catarama... am zis dc sa nu scriu si eu ceva, ca oricum scriu tare des :), azi am avut ocazia sa vad ce inseamna sa fi ipocrit. E vb. de ziaristi, tot ce inseamna media in Romania, de fapt nu chiar toti... toti - optimistii = ipocriti !... nu vreau sa scriu un articol rautacios , ne la spiritul nostru al gushterilor de peste tot, o sa incerc sa fac asta desi e prea greu deoarece is super revoltat, m-am uitat azi la televizor la Oplimpiada(un fel de Gushteriada da au alte probe mai de doamne ajuta). unde nu mare mi-a fost mirarea sa o vad pe aia de arunca discul din partea Romaniei, cum din favorita la titlu a ramas pe locul 12, cum ala de sare la gimnastica a avut onoarea sa cada pe stadionul "cuib de tzarca" si cum nu stiu care a terminat pe locul 7 din 8... da nu aici e problema... dupa ce oamenii aia is acolo si sufera pt.tara asta(nu ii compatimesc ca ei si-au ales asta) vine un ziarist si spune, ca lotul olimpic de gimnastica al Romaniei a iesit pe locul 3 pt ca au mancat ciocolata, sau altu ii zice la Dragulescu(ala de a sarit) sti ca ai terminat pe locul 7 si erai favorit... adica omul ala dupa ce a cazut in fund si e de acord sa dea un interviu, tu ca reportel il intrebi una ca asta? pt. intrebarea asta ii ceream banii inapoi pt delegatie la reporterul ala... sau altu... el da vina pe arbitrii de la olimpiada care nu is 3 ca la fotbal, nu au dc sa tina cu nici o tara pt ca is din cateva tari si nu isi are rostul sa tina... si ei zic ca fetele au fost dezavantajate dupa ce fetele au zis ca nu puteau mai mult... deci cum sa fi tu asa de ipocrit... doamne... si cand ma gandesc ca toate se trag de la pesimism... un pesimism care era acoperit de optimism, o mascare jenanta din partea mass media !!! ceva de genu hai sa ii zicem ca o sa castige ca daca pierde gasim noi ceva sa creada lumea ca din cauza aia ne-am inselat!... pai rezultatele oricum au venit de unde ne asteptam mai putin... din maraton... un aur... nu spera nimeni, nu cunostea nimeni, nu da nimeni pe toate posturile, nu se lauda nimeni... acolo se vede ipocrizia... ce pot spune destul cu ipocritii ca vb prea mult degeaba !!!

Concluzia !!

- optimismul inseamna sa nu crezi ce iti zic toti pesimistii, sa ai mereu incredere in cea ce crezi cu adevarat (pe scurt sa nu te lasi combatut), sa crezi doar lucruri pozitive sau sa negi negatia!
- Jonny e presedinte. Vivat Vivat Vivat !!!!
- Catarama cauta chirie, la fel fac si eu si Nelu omul carlig !!!
- Dani e misionar in insula !!!
- prin septembrie ne vedem in Arizona !!!
- Hai Romania !!! te iubim !!!
- fotbalul e jalnik !!!
- articolul e jalnik
- presa e de kkt
- o pup pe Diana
- nu cred ca mai are rost sa mai trag atatea concluzii... asai?


PS. sper ca v-am dezamagit, cu nu-ul de rigoare !!! va poop, va iubesc ... al vostru' Jac cu K !

3 comentarii:

Jac (cu k) spunea...

si ca sa fie mai jenant artikolul... o sa ma laud singur... sa vedeti ce inseamna ipocrizia...

ce articol fain nu pot sa cred, ce cuvinte frumoase spuse din gura unui simplu student la matematica!!! nu pot sa cred... ii dau un 10 din tot atatea posibile... felicitari jak !!!


jenant, penibil si alte alea !!!!

johnny spunea...

It's just the way it is
It couldn't change a thing
It's been from never since
From different time begins
......adica cu alte cuvinte se schimba doar in noi nu si afara.,.,ipocrizia creste in noi.,.,o sa fiu ipocrit si nu il voi lauda pe jac cu k:D:D:D
pacxe gras.,.,bine ai revenit intre noi,.,

Catarama spunea...

A venit iar Crăciunul! De aia a scris Jak

Powered By Blogger