22 august 2008

horoscop gushterial

nu putzine sunt persoanele care isi ghideaza viatza dupa ceea ce un horoscop le poate spune,dar si mai putzine persoane au auzit de horoscopul gushterial, asha ca am decis sa va prezint acest "gushterscop",la care voi adauga previziunile pentru anul 2208-2209.
....astfel, ceea ce trebuie stiut in primul rand este ca anul gushterial incepe in octombrie si in mod firesc contzine tot 12 zodii..ptr a facilita intzelegerea, vom expune echivalentza dintre zodiacul gushterial si zodiacul european..
berbec-incornat taur-vaca cu cabina gemeni-nescafe 2 in 1
rac-ciocoflender leu-omu' greu fecioara-ma indoiesc
balantza-dezechilibrat scorpion-scorpie sagetator-omu' care aduce petu'
capricorn-capra bunicii varsator-rupt de beat pesti-P.I.M.P

si acum previziunile ptr anul 2008-2009:
-..incornat....se anuntza un an greu,trebuie sa renuntzati la coarne, sa va dedicatzi mai mult activitatzilor sportive(poate sa participatzi la gushteriada)
bani ,nu vetzi avea decat ptr necesitatzi, bere si fanta de lamaie, atentzie la relatzii.nu are rost sa inselatzi petu' de skol, cu sticla de alexandrion, primul va ofera o ralatzie stabila, ceea ce va doritzi.tentatziile alexandrionului lasatzi-le deoparte.
-..vaca cu cabina....nu se schimba nimic in jur.,.,aceasi cabine .,.,aceeasi boi,, e timpul sa adaptatzi vremurilor.,.,poate sa va punetzi termopan(si sa devenitzi vaca cu cabina din termopan)orice inovatzie e bine venita.in dragoste va va iesi in cale boul de care avetzi atat de multa nevoie...
-..nescafe 2 in 1...amestecul si confuzia din viatza voastra va vor prinde bine,ca amesteci vinu cu berea, sau apa cu apa, rezultatul va fi unu halucinant..evitatzi dimineatza cafeaua,efectul de la berea e aseara e mult mai bun.anu asta evitazti apa..aduce ghinion..
-..ciocoflender..desi semn de apa, nu agreatzi decat ceea ce contzine mult alcool, ceea ce va pune intro postura speciala in fatza celorlaltzi.evitatzi conflictul cu admina, nu intratzi in certuri cu portarii, si nu va mai inselatzi partenerul, mintzind ca suntetzi in sala de lectura, cand de fapt de 4 zile suntetzi la cel mai tare chef..
-..omu' greu...anul acesta va aduce inca ceva greutate,nu va asteptatzi la pozitzii inalte, bani sau succes in dragoste, doar ca o sa va ingrasatzi..numarul norocos...1242,3..de cate ori va va iesi in cale vetzi avea noroc...
-..ma indoiesc...e timpul sa va datzi seama unde va aflatzi si sa stitzi ca pseudonimul "fecioara " nu este luat de nimeni ca adevarat..adoptatzi o atitudina opusa ptr a capata admiratzia celor din zodia P.I.M.P
-..dezechilibrat...se anuntza un nou an dezechilibrat, intre tonele de vin, bere sau v33, intre sutele de ore petrecute doar cu gandul in facultate si nervii adunatzi,. echilibru va fi ceva tot mai rar, mai ales dimineatza la ora 6 cand abia te pui la somn.
-.. scorpie...anul acesta scorpiile vor fi la mare cautare intre amaratzi, idiotzi si cretini..evitatzi contactul cu gushterii, caci reactziile pot fi violente.nu uita insa ca o scorpie trebuie sa merite sa fie scorpie.
-..omu' care aduce petu'.,..,un an aglomerat cu multe activitatzi specifice zodiei tale....petul si drumul vor fi la ordinea seri,.,niciodata nu itzi dezamagi destinatziile.,,
-..capra bunicii...un an greu la inceput, cu putzine resurse, insa odata cu primavara vine si bucuria, sesiunile si faculatea nu cinteaza atat timp cat capra vecinului sta mai rau ca tine..
-..rupt de beat..esti convins ca dupa cum a inceput asha va continua.,.,anul acesta poate te intreci pe u si reusesti sa afli unde e sediul central ubb, biblioteca universitara, sau chiar sala in care faci cursul de luni seara...insa nu exagera si ramai constant...
P.I.M.P...cu atitudinea asta asta eronata nu o sa va mearga deloc bine.,.,.,nu uita ca piatza cipariul si calea turzii raman locurile ideale.,.,potzi insa crea preturi promotzionale ptr studentzi, tombole si reduceri la cantitate si fidelitate...


.....................acestea sunt previziunile ptr noul al gushterial.,.,.,nu au sens,nici nu trebuie ca doar ptr asta e facut horoscopul sa nu aiba sens.,.,trebuie doar sa il citesti asha ca da mai departe ca totzi sa stie cine,cum ,unde ii asteapta.,..
.....emancipate yourself from mental slavery.....

Un comentariu:

Anonim spunea...

As prefera ora 7 de pus la somn daca se poate :)) e lumina mai puternica putin :))) (ps: la dezechilibrat fac referire)

Powered By Blogger