19 august 2008

feel it now

yeah....feel it now...
cazut in cap, dupa ce te*ai dezechilibrat ca efect al licorii din sticla lui bachus, simtzi imediat durerea...de ce nu ai citit prospectul.?,.,scrie cu litere mari:a nu se lasa la gura idiotzilor..simtzi durerea si unde e acum placerea...un gushter nu simte durere..,.marele THOMAS(avea peste un metru jumatate) nu simtzea deloc durerea...cu chitara sparta de cap.,zambea...ce mare om!!! sa traiesti fantomette..
....asta e problema multora astazi.,.,.nu mai feel it atunci cand trebuie...simtzi mirosurile urate, poate faci si distinctzie intre ele, dar nu cunosti florile,nici nu stii ca au miros.,.simtzi picioarele care tzin sa itzi puna piedica ,dar nu vezi mana care tzi*este intinsa..
astept momentul cand cineva va simtzi ca este injurat nu aplaudat, ca afara nu ploua ci il scuipa tribuna a doua, ca nu e gol ci autogol...ce oameni simtzitzi am fi.,.,(cum zicea jac cu k, mai jos, ce oameni optimisti am fi).,.,
momentul e momentul asta, de fapt nu asta ca deja a trecut si nu mai e moment...... e celalalt,dar asta nici nu a ajuns .... e momentul,care moment....oooff...nici nu stiu ce mai e momentul...aseara momentul a fost de la 11 la 7 dimineatza,(ciudat distorsioneaza timpul apa lui bachus...)..acum sunt mai confuz ca banel pe bernabeu..moment, timp, acum , mai incolo,...cate variabile...si constanta e mereu aceeasi.,.,EU, TU sau NOI.asha ca renuntz sa calculez variabile, si raman la invariabile.,.
,invariabil variabilele vor crea dispozitzia catre sindromul feel it now....
acum lasa timpul si momentul.,lasa in spate ce te poate trage in jos(inhibitzii,bani,mana vecinului,sau piatra de moara pe care o tzii in buzunar)si deschide ochii ca sa feel it now...
pace gushteri...gushteritze.si cititori...

..............a si andreei marin si banica, si doamna admina(abia asteapta sa ne revada)

Niciun comentariu:

Powered By Blogger