28 august 2008

ochii larg inchisi

e incredibil cata asemenare este uneori intre un om si un strutz....unde e asemanarea....pai la greu catzi nu bagam capul in pamant incercand sa nu vedem pumnul care se indreapta spre u.....parca doare mai tare daca il vezi venind, ignorantza diminueaza durerea....
..........eu cred in demoni,.,.am demoni..dar cred si in ingeri si fantome.....inconjurat de toate acestea tind sa fug.......multzi facem asha.....nu trebuie sa fii orb sa nu vezi, nu deschide doar ochii ci si mintea...si atunci ce vezi in jur?.....te bucura lumina chibritului care te*a scos din intuneric,sau ai curajul sa asteptzi sa se aprinda farul?
....e ziua adevarului!...............cand? in momentul in care itzi testezi valorile.....nu cauta nemurirea intr*un graal cu sange(spunea cineva si nu gresea).....cate zile ale adevarului ai avut pana acum.,.?inca nu stii ce e edevarul,sau ce valori ai,?.....nu cere sa itzi spuna altcineva ..e imposibil.,..
ai ajuns in impas si simtzi puterea raului...cautzi sprijin in oameni care se clatina?...stii cum e?....nu itzi mai cunosti sufletul si asta te sperie..multzumeste-i pentru asta sistemului care ne ofera cancer , poluare si efect de sera...dar nu uita nici sa itzi multzumesti tzie ca ai stat cu ochii larg inchisi...
..........drumul spre iad e pavat cu intentzii bune.,..,dar nu iadul trebuie sa te sperie ,.,e un simbol...speriatzi-va doar de reflectzia voastra in oglinda..itzi place ce vezi.,.,?
sau si acum si in momentul in care stai in fatza oglinzii ai ........
............................................ochii larg inchisi.,?

Un comentariu:

denisa spunea...

superb articolul...chiar cand aveam nevoie de el...

Powered By Blogger