4 august 2008

gushteriada 2007-2008

trebuie sa inceapa olimpiada de la beijing si mai nou ceva post local popularizeaza olimpiada oamenilor obisnuitzi..gushterii nu vor participa niciodata la o asemenea olimpiada pentru ca ei nu sunt oameni obisnuitzi..ceea ce nu se stie e ca gushterii au olimpiada lor, care se desfasoara anual, timp de doua semestre, in perioada 1 octombrie 1 iulie si se finalizeaza cu decernarea premiilor "Gushter"
........pentru competitzia din 2007-2008 am avut inscrisi pe liste 8 gushteri dintre cei mai de seama..probele in care acestia au variat in functie de moment ,mereu au fost probe la care s-a participat spontan, dar cu o pregatire prealabila specifica atletzilor performari..dupa cantonamentul din perioada octombrie -noiembrie, in care accentul a cazut antrenamentul specific pe a scoate un timp bun la proba "cu petu' de skol prin camin" .
odata incheiate aceste antrenamente, de altfel extrem de grele care uneori durau zile intregi pana la 5-6 dimineatza..a inceput prima proba din cadrul gushteriadei: "spirteaza de 1 decembrie"...dupa cum s*a vazut si in pozele surprinse de paparatzi si postate la momentul respectiv competitzia a fost dura dar a iesit ceva frumos..
dupa cantonamentul de sarbatori, gushteriada a continuat in 2008 cu probe multiple intre care amintim: " la examen dupa circ", "proba de rezistentza la 6 peturi skol", "maraton 3 noptzi si 12 baruri", "proba de circ artistic","luptele vin-bere", "proba de stacheta in camera de camin cu petu' de bere", si multe altele,cele mai multe deja uitate sau trecute in negura memoriei din motive greu de precizat, trecute pe prospectul anumitor sticle. :D
,.....acum am onoarea sa va prezint medaliatzii din acest an...astfel:
1:la probele de "circ viteza" si "circ artistic", medalia de aur a fost adjudecata de Fantomette El Presidente, care a devenit astfel campion absolut la toate categoriile de circ.
2:proba de "rezistentza la 6 peturi skol" a fost castigata de nelu omu' briceag, in mod detasat care a reusit sa stabileasca 8 noi recorduri mondiale la acesta proba, devenind o legenda.
3:proba "vin-bere" a fost castigata in mod real de catre jac cu k, el reusind sa alterneze cu usurintza pahare de vin si bere lasandu-i in urma pe ceilaltzi participantzi.pasiunea lui jac cu k pentru vin si bere si alternarea acestora, l*au facut invincibil in acesta proba.
4:proba de "maraton 3 noptzi si 12 baruri", la avut castigator pe cataramix torquemada, care desi lucra a doua zi de la ora 5 dimineatza, niciodata nu intrerupea ritualul gushterial manifestand o rezistentza acerba chiar cu riscul unor accidentari grave(nu de putzine ori a doua zi se resimtzea)
5.proba de "rezistentza la critici" a fost clar castigata de dorothy care in ciuda criticilor a revenit cu postari pe blog nelasandu-i pe gushteri sa pare sexisti(avem o dama in grupare:D)
6:probele de "urcat mereu pe geam", "evitat portar si admina" si "adulmecarea patului liber" a fost castigata de teliuc omu' fereastra, inspirat, trebuie sa mentzionam de activitatea unui campion retras in aceste probe Lupu "regele rechinilor" Maris
7: probele de "ginit ce itzi trebe" si "somn de voie toata ziua" au fost cu usurintza adjudecate de noul campion mondial filorathus.
8: probele de "bosketaj stacheta" si "
proba de stacheta in camera de camin cu petu' de bere" au fost castigate de echipa gushterilor, imbatabila in aceste domenii sub conducerea liderului thomas
.......................ghicitzi unde am fo' eu campion, ca sa nu ma laud singur:)))))
.............acum asteptam cu nerabdare gushteriada din sezonul 2008-2009, chiar daca unii gushteri s*au retras din activitatzile competitzionale.
vivat vivat...

7 comentarii:

fantomette spunea...

Tu esti campionul la proba "Unde gushter nu-i, de citit nu-i" , la proba " Nu te lasaaaaaaaa!!!"...pentru mine u esti campionul absolut...ai avut cel mai bun an devenind de la un om obishnuit la un gushter si de la gushter imediat in presedintele gushterilor...felicitari si toate respectele.
De 14 ori ura pentru cei ce se stiu...

denisa spunea...

ai reusit sa ma faci din nou curioasa...la ce proba esti tu campion?...

fantomette spunea...

da tu denisa cine esti?:D

Anonim spunea...

asta e cu adevarat cel mai tare blog :)) bravo johnny .... iti acord premiul pentru "gushterul scriitor" :)))
dupa cate competitii a-ti avut, ai reusit sa ne tii si pe noi la curent cu ce se intampla :)

Anonim spunea...

gusterii se tin de shotii...parca nu-i cunosc...pacat de unii..cei care raman in urma si preiau stacheta sa nu uite de cei mai batrani si s-o tina tot asa...va cunosc eu foarte bine...ca am participat si eu la asemenea evenimente si era bestial...sper sa ne vedem cat de repede si sa mai facem circ in caminul 16 cu cei mai tineri...gusterii au fost campioni la toate...nimeni nu putea sa-i intreaca...poate doar eu:)

denisa spunea...

sunt doar o admiratoare a gushterilor,buna treaba baieti,tineti-o tot asa

Catarama spunea...

Bravo. Să fiu sincer sunt surprins de articolul tău şi îţi mulţumesc pt medalie. Felicitări pt preluarea preşedenţiei. Sunt sigur că nu o să ne dezamăgeşti. Bravo din nou şi abia aştept noua gushteriadă.

Powered By Blogger