9 ianuarie 2009

un nou an, noi randuri , noi idei

un nou an a ajuns sa te izbeasca in fatza cand te uitzi la data si nu stii de ce se termina cu "09", marind confuzia catre uimire si disperare.
fiecare asteptatzi cate ceva de la noul an.,.,cu totzii facem asta.. becali inca isi doreste valizele inapoi, diaconescu inca va dori sa inregistreze in direct, elodia va sta tot pe invisible pe mess, tu nu vei schimba nimic din ce ai facut pana acum , si asta o stii bine....anu' asta ai mai mare grija ce alegi,..acum problema sta in ceea ce vei avea de ales...adica e usor sa alegi intre rau si bine, dar cum alegi intre bine? daca esti chemat la baut si tzi se propune sa stai la citit in camera cu sigurantza alegi sa bei ca porcul..,dar ce alegi intre bere si alexandrion? intre chef si circ? intre distractzie la maxim si circ total? nu ai sa stii ce sa alegi ptr ca esti tare confuz cand vine vorba sa alegi ce trebuie pentru tine.
asha ca urarea mea de an nou este sa stii ce sa alegi , cand sa alegi si cat sa alegi. sa ai multa hotarare in ce vei alege tot ce vrei...revin cu o urare cand o sa fiu capabil sa a urez ceva interesant .,.,pana atunci pace voua...asta sa fie prima mea interventzie pe 2009.macar eu sa stiu ce sa aleg
pace voua gushteri si alegetzi doar ce e bun ptr voi nu ptr cei din jur.

Niciun comentariu:

Powered By Blogger