23 ianuarie 2009

Good things might come to those who waït

nu vreau pastile vrea caldura cand simt frisoane...
las liniste mintzii, spunea cineva odata, amintind ca insetam desi avem 75% din suprafata terrei reprezentata de apa...
ca om trebuie sa invatz sa descopar sa iubesc sa ajut..ceva greu de facut dar asta te defineste ca om....simtzind viciul cum te seaca asta pare ultima ta scapare, un amarat apus de soare.
facem lucrurile mai mereu asha caci trebuiesc facute si trecutul ne trage in spate, de parca am fi un somalez in lupta cu vantul.nu e ok sa stai privind mereu in spate ca la un moment dat te vei lovi de zidul care tzi se va ivi in fatza si nu cred ca va fi ceva tare bine..priveste inainte asha cum trebuie facut...cu sperantza, incredere, si mult curaj....probabil potzi plange si rade in acelasi timp..nu inseaman ca esti nebun.,.,inseaman ca stii sa vezi putzin peste ce te apasa..incerca si u sa vezi ca potzi pastra ce ai atat timp cat stii sa alegi ceea ce itzi doresti....
acum uita'te putzin peste titlu si gandeste'te ca poate am dreptate, poate nu acum e cel mai rau...simte apasarea, traieste cu picioarele pe pamant dar desii vei fi perfect adaptat acum potzi rade cand vei vedea ca ai ajuns acolo unde itzi doreai..
urmeaza vremea acum.,.,o vreme buna...trebuie sa stii sa vezi .,.,e ca intro gara in care stai si asteptzi trenul...desi nu il vezi, stii ca va veni....asha va fi si acum.,.,.,priveste atent in jur si zambeste..e vremea ta!!!
de data asta parca suna diferit dar stii ca am dreptate... e de ajuns asta sa stii ca va fi bine.nu vei ramane oarecare..

sa ai un cer senin in fatza....zambeste.!!!..si uita'te peste primul rand poate te face sa zambesti!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

I really smiled! thanks!

Raluca Cocuț spunea...

Captivant :)

Powered By Blogger