17 ianuarie 2009

gheatza subtzire

e foamea de actziune sau doar foamea?? manifestam stari confuze, cand generatzii de orbi se intzeleg prin semne, noi propunem solutzii extreme...
..ai nevoie de ceva aparte cand lipsit de ce ai si libertate faci credite in banci create sa itzi ofere iluzii la pretzuri promotzionale si cu reduceri ptr fericire si bonuri de masa? taxand orice viciu, am face avere si lumea tot ar mai avea de platit ptr ceea ce ii face fericitzi..
acum alergam pe gheatza subtzire si fara patine, si astfel echilibrul devine o teorie de fizica fara aplicabilitate, asha cum beat fiind, testezi legile lui newton mai des ca un student la fizica....tzigari, alcool si noptzi lipsite de somn, nu dormi nici cand noptile dorm....un fel de a fi incarcat de viciu si tentatzii..fugi de ceea ce te inconjoara, in alcool , fete si internet, dar tot te clatini...si apoi te uitzi la un gushter si itzi spui ce ratat de om si cat de naspa a ajuns dupa 2 zile de circ...compara ce faci u cu ce face un gushter si vezi ca viciul e aceladsi in forma dependentzei,diferit in substantza ..identic in manifestare..de ce faci prostia sa intrebi ce face cand il vezi ca sa clatina?
..fac apel catre gushteri...amintitzi'va cum amplifiam senzatzile ca la dan diaconescu senzatzional..
..tarat in spate de impresii, legat de pamant de marmura si gresii, nu potzi sa te ridici sa visezi, dar incerci vorbesti de paranoia...este putzin timp pe aici si asha ca e bine ca o parte sa il folosesti ptr recreatzie.,.,ca in liceu cand prelungeaui pauza cu 2 minute sau in faculta cand prelungeai week-end-ul cu 3 zile.
si acum pune'te la somn, ca maine trebuie sa revii la realitate..ai stat destul visand cum ar putea sa fie...dar in unele seri, mai gandeste'te si la tine....egoismul e una dar a te ignora ptr altzii e prea mult...tu cum te rezumi?si mai ales stii sa patinezi bine?

asta este;stam pe gheatza subtzire..

Niciun comentariu:

Powered By Blogger