27 noiembrie 2008

fara circ ......e criza economica mondiala

poate ca stitzi, poate ca nu, dar lumea este in criza economica. nimeni nu stie exact de ce s'a ajuns aici,unii dand vina pe americani, altzii pe talibani, altzii pe vrajitoare sau pe efectul de canabis..noi gushterii stim cauza reala a acestor vremuri tulbure(si nu de la vinul tulburel al moldovenilor), si ea se regaseste in lipsa circului de pe piatza mondiala.
trebuie evidentziat ca gushterii din felurite justificari nu s'au mai reunit ca in vremurile bune , decat de prea putzine ori ptr a preintimpina criza economica mondiala, prin circ si voie buna...asha ca s'a ajuns unde suntem acum..semnalam populatziei ca vom sari inca o data in sprijinul lumii ptr a o salva.
astfel; din moment ce principala problema generata de criza este somajul, UNIUNEA GUSHTERILOR, propune o serie de locuri de munca ptr cei interesatzi si afectatzi de criza, astfel:
1. dresor de marmote(15 posturi)
2.shogor profesionist(10 posturi)
3.circar second hand(1 post)
4. stele cazatoare si ratatzi ce fac baie pe lumina stinsa(nelimitat)
5.gushteri care sa isi piarda ideile in timp ce se gandesc la ele(2 posturi)
6.clarvazatori orbi(cu experiantza la dan diaconescu in direct, reluarile de dimineatza)
7.anturaj rau intentzionat(necesita experientza atestata)
8.(des)cantatori fara voce ptr colinzile de craciun(un cor intreg)
9.sofer ptr trotineta prezidentziala( experientza in condusul trorinetelor este un avantaj)

noi gushterii suntem pe drum , venim acum, nu suntem departe de voi, circul va renaste din noi, opritzi pe interzis sa vedetzi lumea ca intrun vis, ..citeste'mi gandurile:suntem noi si nu mai ajungem unde am plecat...
criza economica nu ne afecta circul, dar circul va afecta criza economica..

pregatitzi'va ptr o revenire in fortza!!!

Un comentariu:

fantomette spunea...

si uite ca am revenit...sa o facem lata din nou...paziti-va spatele...urmeaza era noastra...fanto back...de 14 ori ura pentru cei ce se stiu...

Powered By Blogger