8 noiembrie 2008

va priveste personal

aceasta postare nu are nici cea mai mica legatura cu specificul cu care gushterii v'au obisnuit pana acum ,dar trebuia sa apara caci eu cred ca ne priveste personal.

dupa cum stitzi , pe 30 noiembrie 2008 vor avea loc alegeri ptr Parlamentul Romaniei, si probabil de asemeni stitzi ca fiecare cetatzean al Romaniei va putea vota doar la domiciliul propriu, nicidecum in zonele in care acestia isi au resedintza.
voi expunde pe rand cateva idei si observatzii reale:
in acest fiasco si dezmatz total, niste oameni platitzi de popor(a se retzine ca noi suntem poporul) considera constitutzional ca persoane care isi petrec 9-10 luni pe an sau poate si mai mult intro zona ,trecuta oficial drept RESEDINTZA, sa nu beneficieze de dreptul de a fi reprezentat la nivelul orasului in care traieste..
abuzand de procedura, mai marii nostrii tzin sub lupa istetzimea care ar putea veni dinspre studentzi,ca un val de schimbare, protejand 'baronii locali' care ajunsi pe listele uninominale,au o sansa in plus la un fotoliu comod in care sa dormiteze si sa ia peshte dintro balta in care acesta rar se mai gaseste..

fii schimbarea pe care o doresti lumii, spunea gandhi, dar legi electorale ,ne lasa nelegitimatzi in fatza unui viitor pe care nu noi il alegem,nu noi il construim,nu noi il controlam...ei,stand in casa poporului uita de cine este cu adevarat poporul..

acum anticipativ prevad, ca nimeni nu are nimic de spus la un nivel care sa fie auzit, ca cea mai importanta clasa de viitor a tzarii, este exclusa practic de la vot,fara rusine.(sa fim seriosi;catzi o sa meretzi acasa ptr vot,daca statzi la distantze considerabile de casa?)
liderii studentzilor, nu mai reprezinta de mult studentzii..in loc sa fim acum in strada, sa sa facem ceva petitzii ptr a se amenda favorabil noua legea electorala, strangem semnaturi ca piezisa sa fie vopsita sa nu in mov.aici ne sunt liderii studentzesti.acum cred ca sunt lipsiti subit de importantza,caci mai totzi stau in ignorantza pana cand ii loveste... nu te doare ,nu are de ce sa itzi piese.

inchei aici..prin a cita"generatzia noastra tre' sa invetze ca nicio armata nu ii poate bate in pietze"
nu ignorati legile stricate, evitatzi sa fitzi scavii propriului vostru viitor...asta e pentru un Parlament al Romaniei mai nereprezentativ ca niciodata,urmeaza un viitor, dar nu al nostru.
30 noimbrie zi de doliu natzional..ziua in care Palamentul nu a mai fost ales de popor!


Un comentariu:

Catarama spunea...

si in plus.... mai sunt si liste pe deasupra ... acolo sunt adevaratii baroni