3 februarie 2010

ramanem gushteri

si trece timpul convins ca din clepsidra, nisipul nu se scurge decat cu intarzierile de rigoare in mintile in care bate un vant de racoare. multe beri, nopti pierdute si regasite in camine cu luxul unor ospicii parasite, timpul care fluctueaza intre prezent si viitor, mereu cu mintea deschisa si usile inchise am inaintat prin facultate, precum Batalioanele romane treceau Carpatii. si am ajuns AICI!
tind sa cred ca in ce cred nu trebuie altu' sa creada, cred!
cu viza de flotant, e ca si cum imi punea viza de vise, facilitandu'mi intrarea acolo unde nimeni nu putea gasi iesirea!
bautura e facuta sa iti distreze neuronii si sa iti tulbure lumea! lumea fiind deja tulbure, uneori o poti limpezi cu destula bere! oare credeai ca ramanem gushteri?!?

acum ai o lume la picioare, un job undeva ferit de razele obscene de soare, te pierzi zilnic in rutinile care te baga cu un picior in groapa si inaintezi zambind intro ploaie de flegme date cu respect de cocalari!
diferenta e ca unii raman gusteri si mult dupa ce cuvantul asta nu le mai striga somnul dimineata( Gushtere trezeste'te !!!!!!!)

ramanem gushteri............

Niciun comentariu:

Powered By Blogger