13 ianuarie 2010

nothing is imposible

I'll be here always!!!
ajuns in tara dupa perindari pe intreg continentul european, dupa nopti prin pub'uri in limerick si escale in londra, budapesta si paris, am descoperit mirocolul si esenta vietii. esenta vietii sta in cativa prieteni buni, o bere buna si in multa impreviziune.
daca cineva mi'ar fi spus acum 1 luna ca voi sta cu marele Thomas la o poveste intro parcare a hotelului Holiday Inn, din Londra, as fi spus ca e cu barca pe apa sambetei. si cu toate astea s'a intamplat.
in urma cu 3 zile am avut o sedinta de urgenta cu Thomas!! Presedintele si loctiitorul sau in exercitiu, s'au intalnit la o poveste ca pe vremuri!! sentimentul de fericire a compensat lipsa banilor si a unei beri, si, cel putin personal, m'am imbatat cu fericirea de a revedea un mare guster!! crede'ma ca nimic nu se compara cu asta!!

din acel moment sunt convins ca nimic nu e imposibil! imi va fi foarte greu sa te fac si pe tine sa vezi asta, insa ca un gradinar care isi ingrijeste crinul si atunci cand nimeni nu cre3de ca va mai inflori, nu voi renunta!! imaginea unui potential viitorul in care crinul ingrijit de mine devine fabulos imi este o motivatie indeajuns de puternica!!

fiecare are nevoie de o motivatie!!orice ar fi nu uita niciodata: GOOD THINGS MIGHT COME TO THOSE WHO WAIT!!!

SUNSHINE SHINE IN MY LIFE!!!

2 comentarii:

Jac (cu k) spunea...

si cum arata Thomas? s-o mai ingrasat... am vazut ca ia crescut parul, burta de la beri cred...

Fantomette spunea...

:))..nu m-am ingrashat jaquito:))...imi pregatesc revenirea in tzara:))...se you soon gushters...

Powered By Blogger