19 ianuarie 2010

ganduri pentru tine in zile mai putin senine

poate simti ca iti merge bine, ca nu ai pierdut nimic important pentru tine si ca viata isi are cursul pe care ursitoarele i l'a dat.
poate nu ai regrete, nu simti nicio lipsa si esti multumit cu ceea ce esti,unde esti sau cu cine esti.
poate nu citesti asta ca ai o zi atat de agitata si plina de chestii, ca ar fi o pierdere de timp.
si cu toate astea, sunt convins ca uneori cand te pui in pat ai un gand care nu aduce decat un mic oftat, un gand de resemnare si o amintire stearsa a ceva ce nici nu stii cum sa mai denumesti. ca e fata care o iubesti, baiatul care te'a inselat, anii de facultate, gandul unor restante nedate sau a unor locuri si persoane ignorate, ceva face ca din cand in cand sa iti vina in cap o urma de regret langa un semn de intrebare.probabil de cele mai multe ori iti spui ca asta e, asa a fost sa fie si refuzi sa te gandesti la asta.e alegerea ta!!
iti spun acum ca unoeri ai nevoie de cuvinte ce nu le poate spune nimeni, ai nevoie de priviri ce nu ti le poate da nimeni, ai nevoie de apa desi ai parte de sampanie. si crede'ma nu e nimic rau in a alege apa, in detrimentul sampaniei, saca asta te mutumeste.
ideea acestor ganduri e sa iti spuna sa fii multumit de tine, noi suntem, si chiar de uneori uitam sa aratam asta, sunt multumiti. altfel nu se putea!
I'm reaching out for you......
totul e bine, si toate merg inainte, chiar daca uneori zilele par mai putin senine..
am trimis prin asta un pic de culoare in toate zilele tale, un gand bun si o amintire de bine, care sa te faca sa zambesti.....

niciodata nu uitati, ca daca priviti si in spate, poate veti gasi ceva pe care sa va sprijiniti cand nu iti gasesti echilibru in ceea ce crezi ca e esential ptr tine!

merg sa imi caut echilibrul intrun banal rasarit de soare, intrun banal zambet sau intrun banal salut spus din inima!! pace voua!!


Niciun comentariu:

Powered By Blogger