19 ianuarie 2010

Abre los Ojos..open your eyes

sunt zile cand esti scuipat printre cuvinte si te gandesti ca lumea se prabusste. apoi incepi sa ceri solutii si raspunsuri virtuale la probleme inexistente si lucrurile prind sens.
noi asta facem: dezvoltam o industrie de oferit solutii false ptr probleme ireale.
ramas fara bani te gandesti intens ca nu chiar ai mare nevoie de inima, rinichi sau alte organe vitale.cu siguranta ai putea lua ceva bani frumosi pentru ele si ideea asta pare de succes. mi'as vinde inima, iar cu banii luati, mi'as plati datoriile si l'as ajuta si pe Cataramix cu 15 milionae; ba mai mult, cred ca i'as da si lui thoms ceva, ca astazi in anglia nu mai e cum era odata...si uite asa as avea bani de nunta lui nelutz, poate si de o vizita la jac cu k, si sa si beau ceva cu Teleuc( sau sa fumam)..
aceste ganduri sunt proprii si personale, la vazul tuturor din lume..s'a dus cu intimitatea in zilele astea, cand oamenii se f** la dushuri in 16:D:D..
singur imi ofer solutiile cele mai tampite ale unor probleme pe care nici macar nu le am, dar mi le imaginez atat de mult ca sunt acolo, incat aceste solutii virtuale imi par necesare.cred cu tarie in rezolvarile tampite ale unor situatii cretine.....

sfat pentru tine.......nu cauta fericirea intrun baton de ciocolata, cand altii mor de foame!
tine minte nu ii pus nimanui in plus fata de cat poate sa poarte!!
acest moment de creativitate maxima se datoreaza unor crensvusti prea vechi si un pateu cu mucegai, ca atunci cand 16'ele era casa caselor, sau casa de copii:P!! aviz amatorilor!!

pace voua!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

asta da bah:D salutari Jonathan! ni mah k pot scrie pe blog chiar daca nu-s logat...asta da minune...nu pot sa cred
Nelu Omu' Briceag o scris~~!!!deci chiar euuuu sa stii, in persoana

Anonim spunea...

ce pula ma tot scrie k-s anonim, pai io care fac parte din gushterime ma pune cu Anonim...las-o-n pula lu Pishti....bah, care-i parola k nu mai stiu ?:D

Powered By Blogger