19 noiembrie 2008

Gushter season fast aproaching!!!

Dragi mei gushteri tin sa va anunt cu respect si cu lacrimi in ochi (de la ceapa) ca declar deschis sezonul la gushteri. Asa ca pregatiti-va. AM ajuns la a 2-a editie
Din 1 decembrie se deschide oficial a 2-a editie a Gushteriadei! Sunt invitati sa aprticipe toti cei care se cred in stare sa tina pasul cu ritmul infernal impus de mai marii gushterilor pe toata durata competitiei... adik cam pana prin iulie.

Pintre invitatii nostrii se numara personalitati inalte (pana in 2 m). Chiar si primul ministru al Romaniei Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat dorinta de a fi prezent dar din considerente de ordin spiritual am fost nevoiti sa il refuzam prieteneste. Un mare guru ne-a spus odata: "Feriti-va de omul cu 3 nume." CPT? sa fi fost el pericolul iminent????

Suntem onorati sa va anuntam ca presedintele intelimar Johnny Carlig isi va incheia mandatul pe 30 noiembrie 2008. Acest fapt nu se datoreaza unor alegeri in randul nostru sau altor chestiuni administrative de acest gen. Suntem bucurosi sa il felicitam pe Johnny pentru perioada in care a fost la carmele gushterimii si sa ii uram succes pe mai departe. Si-a demonstrat calitatiile de lider si ii multim ca a tinut treaz spiritul gushteresc printre noi.
Motivul finalizarii mandatului sau este intoarcerea marelui maestru Fantomette. Maestrul isi va relua scaunul dupa o perioada petrecuta in Regat. Abia astepatam sa ne povesteasca aventurile sale.
Pe data de 30 noiembrie anul curent la ora 13:30 la aeroportul International Cluj Napoca va sosii maestrul nostru. Sunteti asteptati in numar cat mai mare sa ii fim alaturi la revenirea printre noi.

ATENTIE!!!
Pana in data de 30 noiembrie 2008 toti gushterii trebuie sa is achizitioneze sacouri verzi (neaparat verzi) si clopuri haioase. Sunteti sfatuiti sa va achizitionati din timp aceste obiecte vestimentare pentru a evita aglomeratia dinaintea Gushteriadei. Eu personal mi le-am achizitionat deja.
Aceasta atentionare ramane valabila si celor care vor sa participe la Gushteriada dar si gushteritelor.

si sa inchei in spiritul nostru: NU TE LASA!!!!!!!

VIVAT, VIVAT, VIVAT!!!!

by Catarama

5 comentarii:

Anonim spunea...

Gushterii Rulz, daca eram in facultatea voastra ma bagam de urgenta in gushterii, faceam tot posibilu sa ma fac un membru respectat al briogadei:D

Anonim spunea...

Sa vina sa vina Fantomette!Abia asteptam sa-l intalnim, ne-a fost dor de el.Pt Omul Briceag si sefii mari ai Gusterimii sa ma informeze cum pleaca in 30 noiembrie la aeroport, dar neaparat.Sa inceapa scandalulllllllllllllllll:)
VIVAT VIVAT VIVAT!!!

Anonim spunea...

Sa nu uitati sa ma anuntati mai gusteri, OMU BRICEAG, CATARAMA si restu.

Catarama spunea...

ma va anuntam... da pe anonimu... cum sal anunta daca e anonim??????

deezy spunea...

e prima data knd imi scot shi eu fatza hidoasa cu ochii roshii shi apar pe acest blog....am tot vrut sa scriu dar pe knd sa infaptuiesc ce mi-am propus am avut nishte retzineri din anumite cauze.....probabil ajungea catarama de la lucru shi ma imbatam...nu mai stiu unde voiam sa ajung cu aberatzile astea dar mi-a venit alta idee.....deci cum zicea cataramix...gushteriada e iminenta,probabil putzini stitzi de mine sau atzi auzit,nici nu aveatzi cum (doar dk nu cumva suntetzi gajici bune pe kre m-i s-a pus pata in club:D shi atzi fugit de park aveatzi NOS in c*r)
,eu sunt unul dintre candidtzii kre ravnesc la titlul de gushter junior...shi m-i se pare jenibil k nu si-au manifestat mai multzi dorintza de a intra in competitzie!da nu conteaza k sunt sanse sa pierd shi dk candidez singur...eu promit solemn sa spirtez pina m-i se atrofiaza picioarele k oricum nu le folosesc k mai nou ma deplasez tarandu'ma...duminik am avut o zi fericita fiindk maestrul fanto cu zambetul pe fatza ne'a strans mana shi ne'a imbratzishat....pe briceag l'a luat in carca:) niciodata nu l'a prins my bine sacoul verde k in ziua aceea!mi-am amintit k tre sa scriu asta dupa ce mi'a zis jac cu k cuvantul "niciodata"(nu are nici o legatura cu postarea pe blog ci imi provoca talentul constand in farmecele afroditei eliberate spre o anumita persoana...nu dau nume:P)iar eu i-am zis k niciodata s'ar putea sa vina my repede dekt te ashteptzi!in incheiere tzin sa multzumesc tuturor gushterilor,va mai promit k atita vreme kt voi putea dona sange ,coaja de fikt ma mai tzine,voi spirta!...traiasca hemoragia....al vostru sincer mincinos:P.....deezy (vulpoiu')

Powered By Blogger