16 octombrie 2008

nu merita citit:D

ajuns pe aripile gandurilor.....tastez cu aceeasi placere cu care un narcoman fumeaza...debitez ganduri, creez randuri, evit normele ,ridic cotele ptr a distruge limitele....asta e introducere. revin!
......cand ma uit pe geam vad multe tampenii:niste oameni care isi rup spatele lucrand multe ore ptr a construi ceva ce nu are nici un folos ptr nimeni, vad colegi studentzi care merg la curs in ideea ca acolo vor putea dormi mai bine decat in camin unde mereu e chef, vad o lume care alearga unde nu trebuie si nu vede linia de sosire.va spun eu e sec..
..astazi ma uit pe geam si vad altceva..asta ma face sa zambesc..e ceva diferit ,.mai bun...nu galagie,nu prosti, nu figurante, nu E-uri pe post de mancare. tu zambesti si asta ma face sa zambesti, radiezi si afara soarele e inlocuit de oameni care zambesti....lumina ta e puternica si parca nu am nevoie de altceva..
merg la bar soi acolo ,nu sunt servit in scarba, nu sunt privit circumspect, si mai am si bani in buzunar. ajuns acasa dau de un frigider imbietor, de o fata care imi zambeste si de regia platita, bunavointza portarului si salutul parintesc al adminei..
intru,ma intind in patul pufos,in camera calduroasa care imi apartzine..gusherii stau din nou pe palierul meu...thomas rade cu philo despre cum au boschetat in anglia, teleuc e cu jack si povestesc despre prospecte de bauturi alcoooolice....catarama.,.,cred ca zboara sau se joaca cu legile gravitatziei.nimeni nu are preconceptzii, nimeni nu te critica, nimeni nu te evita ptr imaginea ta, totzi zambesc, itzi zambesc si toturor le zambesti.,.,atatea zambete ,multe lumina!
si deodata aud zzgomotul....nu intzeleg ce est...de ce ma sacaie.?.. era totul perfect, de ce se stricta ritmul asta..? ce se intampla...?
................gata gata gata...m'am trezit.,..,
aaaa.... era un vis...parea real?!..
nu este nimic.,.,.,eu imi traiesc visele.,.,,.TU?

2 comentarii:

dorothy spunea...

foarte dragut...mie mi-a placut mult...punctaj maxim din partea mea.

Anonim spunea...

cand dau de net..recuperez :)..si nu ratez un rand :D bravo :

Powered By Blogger