24 octombrie 2008

hai sa ne amintim

ceva scartzie...da e patu'....acum sa incepem....pentru cei care au fost alaturi de noi in ultima vreme stiu ca urmeaza o luna magica pentru gushteri: 1 AN DE EXISTENTZA!!
...anu trecut pe vremea asta intre 3 zile de circ, un interviu la admina, si trei bonuri de sange rascumparate cu skol, niste oameni aparent normali au avut sclipirea de a face ceva care sa ramane in spatele lor atunci cand ei vor fi de mult trect pe aici..inca ne gandim la ei....asta pentru ca unii sunt inca intre noi..salut pe catamix(initziator, membru fondator, mentor si initziator de gushteri) jac cu k (membru distins al academiei gushteriale) sau pe nelutz..(cel care ramane mereu in umbra cand nu e soare afara)..
..si acum trimitem de bine catre thomas...cred ca plange in pumni(ca poate are apometre si mai pune ceva apa deoparte) cand vede ca ideea sa traieste, el e inca cazat in hasdeu, si terasele inca il imbie cu pretzuri mici si fete dragutze doar dupa ce bei mult...sa traiesti thomas..sanatate maris..vivat filo..hai gushteri!
..era o toamna in care lumea zambea..16'pele itzi facea cu ochii printre peretzii proaspat renovatzi si geamurile murdare..gushterii se adunau si isi incepeau activitatea..
..stateam cu ei la bere si cautam noptzi albe intre zile negre, zambete printre cearcane,bonuri de sange pentru skol....nu o sa las sa uite cineva de ei.,.
...cand ma uit in cap, pe langa dezordinea ca cea din camera de camin, vad imagini cu noi zambind, razand , si facand circ ...
imi amintesc cum se facea cheta ptr bere, cum mancai imaginandu'tzi si sperand ca e mancare ceea ce tzii in mana. stateam grupatzi si era circul de pe lume...nu cautam nimic caci nu aveam ce gasi...
timpul ne'a inmultzit, dar ne'a si apropiat.. am trecut peste toate..asha ca stim ca toate trec..or trece si astea...vin altele...raman amintirile si ele sunt aici in cap..acolo pe arhiva de blog..si stim ca inca suntem aici....
sambata..cu ocazia aniversarii anilor de catre un gushter in devenire , deezy, si a unui gushter,teleuc, vom sarbatori si un an de gushteri-in-sacou...lasa'ne mesajele tale de incurajare, arata ca nu suntem singuri si ca un an cineva s'a bucurat de ce am scris noi..cineva a vazut ceva in aceste randuri..cineva nu uita..
sa sitzi ca urmeaza ani mai buni, noi vom fi mereu aici....voi? speram ca acolo..
...nu o sa las sa treaca in zadar anul, va fi circ ptr anul 2....suntetzi cu noi.,?acum e noul an si se va vedea ceva aparte...
VIVAT GUSHTERI-IN SACOU LA MULTZI ANI, si o luna de chef asha cum numai noi stim face...pace! hai sa ne amintim si sa ne facem amintiri!

PENTRU UN NOIEMBRIE DE NEUITAT...

Niciun comentariu:

Powered By Blogger