19 octombrie 2008

cauta'tzi stapanul si scapa de el!

uneori stau si ma intreb catzi dintre voi va consideratzi oameni puternici.catzi dintre voi credetzi ca avetzi fraiele in mana si carutza sub control?
catzi cred ca pot spune NU in orice situatzie?
.......de multe ori tind sa cred ca tare putzini...
multzi spunetzi ca nu avetzi voi nevoie de ceva, ca putetzi sa va abtzinetzi de la ceva, ca nu merita, ca e imatur, ca nu se preteaza la asha ceva ..etc...
eu va spun ca suntetzi sclavi!!
si nu glumesc avetzi multzi stapani si mereu va domina..ca e prietena(prietenul), banii, calculatorul,petul de skol, cana de vin , pachetul de iarba de pe gazon(nu va ganditzi la prostii ca sunt ilegale:d) avetzi stapani si mereu sunt mai puternici ca voi , mai buni mai abili.,.,dar asta nu e rau.astea sunt placerile vietzii(unii mai etici ar spune ca sunt vicii, dar suna mai bine placerile vietzii)
dar ce faci cand placerile vietzii sunt si relele vietzii?ce faci cand petu' de skol se transforma in 10 peturi si o seara de circ? nimic.,.,nu trebuie,asta e farmecul .,..,placere rea devine esentza varstei care te transforma in ceea ce trebuie sa devii.
nu uita ca oamenii nu se construiesc nu se tiparesc .se trasforma..acum vb vinul din mine.,.,sau vodca sau berea? sau toate?
viciile devin placerea si voi radetzi acum.,..,gandeste'te cand judeci si cand critici..hai ca va las ca ma streseaza sorinel ....nu pot scrie cu asta pe capul meu.,.,imi distruge spiritul creator
in plus ma duc la stapanii mei....

Niciun comentariu:

Powered By Blogger