7 octombrie 2008

casa noua

dragi cetatzeni ai republicii guhsteriale romane.
EU, EL Presidente II johnny, mandru urmas al marelui thomas, transmit acest comunicat catre prietenii gushteri, fanii nostri si totzi cei care vor primi acest link si il vor deschide:
.......in primul rand transmitem salutari fratzilor de peste hotare,numai bine si de 32 de ori ura pentru cei ce ne stiu...vivat vivat
...de asemeni este important sa va anuntz ca sediul gushterilor din romania s'a mutat in camunul 14,din moment ce unii dintre noi au accesul limitat sau interzis in marele 16, mecca rechinilor, medina gushterilor, caminul bronx, sau pe scurt, caminul 16. aici mi'am mutat biroul presidentzial.,..,si il am alaturi de mine pe omu fereastra teleuc, care ma asista in activitatzile zilnice presidentziale;mahmureala, baute, circ si iarasi circ, si apoi socializare si popularizarea gushterilor.
....dar acum trecem prin vremuri grele.pe aici chef inseamna intalniri pe palier la discutzii despre scoala,despre starea vremuri si stirile de la ora 5.cu toate acestea impreuna cu teleuc si altzi gushteri incercam sa destindem lucrurile:cheuri, socializare intensa si buna dispozitzie..
va promit ca vom revolutziona lucrile pe aici.,.,
....acum lansez apelul meu catre voi cerandu'va sa va distratzi, facetzi circ si traitzi mai mult decat sa irositzi timpul..cat despre TINE:nimic nu s'a schimbat ..doar eu sunt mai incolo dar close no matter how far..
atat dinspre mine.,,vroiam sa va salut si sa vedetzi ca inca sunt aici ...dorothy, inca sunt aici dar tehnologia si timpul ma opresc sa te contactez..
salutari sun flower si celaorlatzi cititori.
pace voua gushterii mei..
vivat vivat noul sediul CAMINUL 14( poate aici ne intgzelegem mai bine cu admina:D:D)

3 comentarii:

dorothy spunea...

#:-S ma speriasem!

Anonim spunea...

bagati-ai pwla in el articol ma bart!:)

Anonim spunea...

semnez si eu prezenta ...ma scuzati ca am intarziat :D

Powered By Blogger