8 decembrie 2008

Un altfel de om

Ma tot gandesc din ce a pornit toata chestia asta.De unde si pana unde gushter in sacou si de unde si pana unde El presidente,Catarama,Johnny,Omu' briceag,Jac cu k,Filorattus,Omu' fereastra si sa nu o uitam pe dorothy?De ce acest blog?Cum i-o fi gasit si cine i-o fi gasit pe acesti oameni?
Sunt multe intrebari la care nimeni nu stie raspunsul,nici macar cei ce se afla in situatia aceasta.Probabil ca niciunul din noi gushterii nu am stat sa ne gandim adanc ce inseamna asta si de ce facem asta sau pentru ce facem asta,pentru cine facem asta...
Raspunsul il poate da oricare din aceia care citesc aceste randuri.Este un raspuns usor si simplu.Dar poate nimeni nu s-a gandit sa dea un raspuns sau macar sa se intrebe de ce.Odata pornit acest act nu mai poate fi oprit.Parerea mea.
Gushterul in sacou nu este o persoana diferita fata de celelalte,nu este mai special decat alt om,nu este ceva ce nu poate fi atins.Gushterul in sacou este acel om simplu care isi traieste fiecare clipa din viata lui la cote maxime si oricat de greu i-ar fi are puterea de a zambi si de a o lua de la inceput de fiecare data.Gushterul in sacou isi traieste emotiile mai deosebit decat orice alt om.Arata ca omul poate face orice isi doreste,arata ca desi exista limite acestea pot fi depasite.Gushterului in sacou desi ii este greu defapt lui ii este usor,desi ii este rau defapt lui ii este bine.
Acest gushter in sacou este o descatusare a omului.Gushterul in sacou demonstreaza ca in lumea in care ne aflam este asa de simplu de trait si ca in fiecare clipa pe care o traiesti ti se intampla o minune.
Im urma cu aproximativ 1 an, mai precis pe 6 noiembrie 2007, Catarama a facut poate cel mai maretz lucru din viatza lui: si-a deschis un blog si a postat un articol.Sincer, eram invidios.Eram invidios pentru ca aceea idee a aterizat intr-o garsoniera din cartierul Gheorgheni si nu in acea camera de camin in care faceam sex oral unui pet de Timisoreana.In acel moment in care am citit articolul publicat de Cata mi-am dat seama ca acest om nu e prost si i-am propus o colaborare.Acea propunere a dus la infiintarea blogului si la nasterea gushterului in sacou.A fost poate cea mai fericita zi din toate zilele petrecute in camin.Si am inceput sa scriem,unul cate unul,ce simteam si ce nu simteam, sau ce am fi vrut sa simtim.Au venit si primele poze ale gushterilor care au pus bazele acestei fratzii.Ziua de 1 decembrie a fost ziua in care alte 3 persoane au demonstrat ca merita sa fie gushteri si au fost postate si poze cu ei.A inceput sa mearga totul ca la carte.Pe zi ce trecea gushterul in sacou evolua foarte repede si a ajuns sa fie citit, aclamat, contestat, iubit, urat, injurat etc.Apoi a sosit clipa in care trebuia sa iesim in public imbracati in sacourile verzi si sa aratam lumii cine suntem cu adevarat.Dupa ceva timp am facut si primul botez, postat si el pe blog.Am ajuns sa ne simtim gushteri in toata regula, sa fim mandri de ceea ce suntem si de ceea ce facem.Eram mandri ca eram gushteri.
Acum e momentul sa nu renuntam, sa dam dovada ca spiritul de gushter in sacou este in sangele nostru si nu putem trai fara el.E timpul sa aratam lumii ca gushterul este de neinvins, sa aratam lumii ca gushterul nu moare, sa aratam lumii ca exista in fiecare din noi o samanta de gushter, ca fiecare om are in el un pic de verde din culoarea sacoului de gushter, sa demonstram lumii ca gushterul este defapt omul de rand, sa demonstram ca defapt gushter este insusi omul.
Frati gushteri nu cedati.A sosit timpul sa ne unim fortele si sa constuim o lume a gushterului, sa facem din fiecare om un gushter, sa inspiram gushterimea tuturor, sa facem omul sa se simta gushter pentru ca omul este gushter.
Ca si presedinte al gushterilor in sacou imi asum responsabilitatea de a da startul campaniei "Vreau sa fiu gushter".Fratilor, vreau sa facem tot posibilul ca sa afle cat mai multa lume de acest blog si de cei care scriu pe acest blog.
Gushterii in sacou nu au murit, din contra, sunt mult mai puternici.
Daca citesti acest articol si vrei sa ni te alaturi lasa un comment si vei fi inscris in cursa pentru ocuparea unui loc din cele 5 de gushter junior.
De 14 ori ura pentru cei ce se stiu.

Fantomette.El presidente.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Tot respectu' vere ! Sunt mandru de cuvintele tale si de tine si chestia e ca m-ai facut sa ma simt mai inviorat chiar daca azi mi-am pierdut telefonul iar parintii au "ragnit" la mine.Sper ca intr-o zi aceasta asociatie sa contina un numar de membrii care sa nu poata fi numarat pe degetele de la maini:D.Deocamdata voi sunteti generalii si infaptuitorii insa nu va faceti griji deoarece acest curent artistic va fi purtat mai departe din generatii in generatii. Va respect pe toti ! Vivat vivat vivat gushterii !

Shoimu'

Catarama spunea...

soimule lasa o adresa de contact

Anonim spunea...

id de mess: cristi_stelistu_15

johnny spunea...

vreau sa fiu gushter este cea mai tare campanie prin care va putem fi aproape..sangele de gushter in sacou sa itzi curga in vene(sa ai ce dona) vivat si asteptam sa vadem roadele muncii de un an

Anonim spunea...

hihi de ce sa nu ma afirm si eu la commenturile la acest post de revenire al lui Dany the Fantomette :) hiih

Powered By Blogger