23 decembrie 2008

deci..., si cand..., de aia...

cand credeati ca Jac... cu k desigur nu mai scrie pe Blog uite ca el v-a dezamagit gandirea pozitiva desigur cu ne in fata si s-a incumetat sa scrie un mic articol... un articol care din cate observati... se numeste... "deci..., si cand..., de aia...", probabil va intrebati ce titlu este asta... pai de fapt nu e un titlu este un articol complet dar totusi incomplet pe jumatate... jumatatea cu sprontz... am observat ca mai nou sprontul este la cautare... cu mare inainte desigur! da hai sa nu ne intindem dincolo de aceste 3 expresii.


Prima expresie... aia din fata la a 2a... penultima defapt desigur cu ante inainte, care este aia?... pai daca pui intrebari dinastea... ma mir cum ai apucat sa citesti pana aici... pai prima expresie... e "si cand"(nu stiam sa incep de la st la dreapta sau de la dr la stanga) si am zis dc sa nu incep din loc... cu mij in fata desigur.

Ganditi-va bine, chiar foarte bine cand ati folosi aceasta expresie "si cand" ... pai o poti folosi... ... "si cand" ma gandeam si eu sa o combin pe aia... apare prietenul ei si imi zice...
- Doar nu esti frates-o sa imi muti mecla? , la care tu...
- Pai mai... "deci" tu ma iei cu vrajala... pai mie nu imi place sa patesc chestii dinastea... "de aia" iti sparg eu ochelarii aia de la al 7 raion pe dreapta daca numeri din stanga incepand pe mijloc... defapt Police se numeste magazinul (e ala sclipicios pe jos)

Sincer nu stiu ce vroiam sa va zic cu faza asta da idea era ca daca zici "si cand" vreodata... pe langa faptul ca nu este corect gramatica... o zici cu dezamagire cu tristete si nacaz... de asta de azi 23.12.2008 marti ora 17 spre 19.... si totusi ~03.24 : 21' 29" declar aceasta expresie... nefolosibila in articolele vesele scrise de mine... in zi de marti.


- trecem la a doau expresie... care credeti ca este... aveti o sansa din 2... dar cum poti alege doar una sansa sa o alegi pe cea gresita este invers proportionala cu tristetea din sufletul tau desigur... doar al tau... nu al nostru ca noi am trecut de clipele triste... hai sa fiu scurt si concis... ca un pititc care mananca maioneza cu picioarele de la scuter... expresia este "deci"... cand ati folosit ultima oara "deci" inutil... ? va zic eu ... cand ati fost trist... ati zis...
- "Deci" cum poola mea sa fie aia asa buna si sa stea cu mosu ala cu implant de par.... si mecla de cioban naclait!, si aici ati avut dreptate... statea deasupra probabil 20% din timp... si in dreapta vreo 15% (cand privea lumea) iar restu 65% chiar nu are nici o importanta... cel putin nu pentru noi gushterii care incurajeaza portul blondelor bine dotate in dreapta babalacilor de 65 de ani cu mertane, bmvee si alte alea... e ca un tunning la suflet parerea mea.
- hai totusi sa revin la Deea... de fapt cu I in fata desigur cand zici deci esti dezamagit... esti trist... alte alea... dar poti fi si vesel si sa zici... deci nu cred ca a venit aia si m-a salutat... sa revenim putin, ziceam ca se foloseste cand esti vesel uneori... pai asa crezi tu ca esti vesel... de fapt tot trist esti daca te bucuri ca a venit una si te-a salutat... "deci"... se exclude din articolele scrise marti... la 03,36:28' (61-13)''


si acum ... cea dintai... defapt din urma expresie... de aia... la asta am ramas mai blocat ca uzina de tractoare de la Miercurea Ciuc... "aia de pe dreapta cum iesi si de pe stanga cum intrii"... in ce context se foloseste ... de aia... cand am zis ultima oara de aia... parca nu are nici un sens expresia asta... hai sa fiu cat de direct pot... trec direct la tristete... si zic... mah nacajitule, mah neprihanitule... ce ai patit mah? tu imi zici... nimic... sau imi zici ce ai patit... si cand te intreb dece ai facut asta.... tu imi zici sec... De aia! si m-ai lamurit... partea proasta ca eu nu te pot inveselii si tu ramai trist... si sti dc? De aia !!!


PS. "Si cand" ma gandesc ce mi-a debitat mintea intr-o noapte cu luna aproape plina... si goala totodata... imi zic... "deci" chiar exista tristete in lumea asta.... "de aia" trebuie sa luptam sa aducem zambetul pe buzele tuturor celor care cred ca au citit articolul acesta degeaba... pentru ca ceva v-a legat de acest articol... si nu cred ca e ambitia?... e curiozitatea?... sau tristetea? scrieti in comenturi ca is mai curios ca eschimosul din frigider!
puteam continua... da nu m-a lasat... cine?... pai ... constiinta

Un comentariu:

Catarama spunea...

bah hak ... ai intrat prea mult in spiritul gushter... si cred ca putina lume o sa inteleaga ce ai vrut tu sa scrii aici :P da nui stress.. eu am inteles si cand?

Powered By Blogger