9 iulie 2008

Viata de student dupa care vei tanji cu siguranta candva

M-am gandit sa va aduc putin din atmosfera bucuresteana, de aerul nostru de camin, de terasele busite care te scot din sarite de fiecare data cand nu gasesti un loc, de bancile bine postate langa fantanile arteziene care sunt mereu ocupate si de tot ceea ce inseamna studentul vara in Bucuresti. Pana la urma cred ca nu conteaza daca esti din Cluj sau din Bucuresti, sentimentul e acelasi.
Mare durere mare cu locurile pe vara, cine e mai norocos si cunoaste pe cineva care a stat in anul precedent poate spune ca “s-a scos”. Ei bine dar nu sunt toti atat de norocosi ca unii dintre noi :D.Cand se pune la aviz afisul cu programul de cazare e inghesuiala mare! Stai sa vezi inghesuiala la completarea cererii. Durerea mare e ca se formeaza cozile de noaptea, te trezesti dimineata la 7 si speri sa fii primul :)). Ghinion, spre surprinderea ta descoperi ca exista deja o lista pe care vei fi al cinzeci si...greu sa mai prinzi un loc, poate cu ceva noroc. Dezamagit iti suni si tu cativa prieteni si va dati intalnire la terasa in care va vedeati de obicei. Surprinzator sau nu, descoperi ca nici aici nu ai loc. Frate astia au ceva cu tine azi! Iti amintesti ca erau bancile alea din piata pe care te opreai cand ieseai de la cursuri, ar fi o idee buna...in lipsa de altceva ...merge. Resemnati va indreptati spre ele, dar vai, sunt toate ocupate !? Pfeu...e totusi una libera, repede spre ea pana nu se ocupa. Va inghesuiti toti, unii mai stau si in picioare si se incinge discutia. Aproape ca ai uitat de cate te-ai izbit astazi, ce sa-i faci... viata de student dupa care vei tanji cu siguranta candva!

2 comentarii:

johnny spunea...

first of all; cluj rules...astea cred ca sunt singurele greutatzi de care vrei sa iyzi aduci aminte, simgurele faze naspa pe care le tot repovestezti mai ceva ca in hanu ancutzei, cu adevarat singura perioada care ,asha cum spune dorothy,vei tanji cand toate se vor fi incheiat.
.,.,welcome back dorothy!!!

Teliuc 'omul fereastra' spunea...

...faina viatza de student..si o spun din persectiva unuia care a trait-o cat de cat..merita incercata..si in special viatza de student..inseamna camin ( caminul 16 aviz cunoscatorilor) locul unde inveti, bei, f***, etc. acolo iti incepi cu adevarat viatza ...

Powered By Blogger