15 iulie 2008

valoarea mea!!

am auzit azi ca statul roman atribuie mai mutzi bani ptr intretzinerea unui detzinut decat pentru suportul unui student..si asta apare ca stire inainte de admitere.ha,.,ce, vor sa ne apucam de furat, sa comitem tot felul de delicte,ca ar fi mai ok asha pentru decat ca student?? .,.,.,si asta ma pune pe ganduri...care e valoarea mea?/.
.,.,vad reclame de gen..pantofii:200 ron, costumul:400ron..zambetul de pe fatza ta cand esti refuzat in public la o cerere in casatorie..nepretzuit..si atunci ma intreb.,.,valoarea mea sta in master card?? refuz sa cred asta..nu ca as fi mai idealist,dar eu nu am master card..
deci nu e cardu'..hmm.,.ce sa fie.?.ce imi da valoare.?..nu port bijuterii sau accesorii scumpe..deci daca esti hotz..nu am nici o valoare ptr u..in schimb daca ma chemi la football..is cel mai valoros ptr u(thomas si baietzii stiu)..nu pot mantui lumea,deci daca asteptzi asta sunt inutil ptr u.,.,fara valoare,....pot sa itzi fac o bere cand esti insetat si nu ai bani(asta daca am eu bani)si atunci sunt cel mai valoros om din zona..
nu am leacul ptr cancer, sida sau prostie,deci ptr umanitate sunt un nimeni,lipsit de valoare,.....dar pe tine..te pot face sa zambesti,sa treci de unele faze napsa..si asha am valoare in ochii tai..
tot nu m-am lamurit.,.,care e valoarea mea??cine poate sa imi spuna asta..se pare ca e relativa si ca oricine poate spune" ce?" "cum esti".,.,catzi au dreptate?? asta decizi u.,.,
trebuie doar sa realizezi ce ai in substantza ta...ce vad eu asta sa vezi si u...si atunci e limpede...valoarea mea sta in mine...eu decid care e,si cum o arat..deci nu am nevoie ca statul roman sa imi trimita fonduri ptr a arata ca sunt mai valoros decat un violator in serie de copii ,sau te miri ce oameni bolnavi,cu apucaturi mai putzin ortodoxe..voi lua initziativa si voi crede ca merit mai mult,..voi cere mai mult in primul rand de la mine si apoi de la tine..prima regula a jocului:devii mai bun,jucand ca adversari mai buni..
nu crede in cei care te lipsesc de valoare,poate sunt orbi si nu vad ce tu aratzi..lumina prea stralucitoare orbeste..dar tu sa stralucesti ca mai nou avem ochelari in cazuri de gen.,.,multzam lu' nenea care i-a inventat(nu stia el ca vor deveni simbol de fitza)
eu itzi ofer credit...tu profita..dar nu o da in bara...
Shine on you crazy diamond.!!

7 comentarii:

denisa spunea...

ma pui pe ganduri johnny...articolele tale pun mereu punctul pe "i" si asta ma face sa ma gandesc cum e cel care scrie articolele in realitate...

johnny spunea...

si ce itzi vine in cap daca te gendesti la asta?

denisa spunea...

e un mister inca dar poate ma ajuti sa il elucudez...

denisa spunea...

elucidez...scuze...graba strica treaba...

johnny spunea...

pai de ce mister...sunt deschis ca o carte de povesti ptr copii

Anonim spunea...

hihi BRAVO johnny inca un blog reusit :)

johnny spunea...

merci sun flower.,.e o onoare reala sa stiu ca apreciezi postarile mele.,.,cel mai fidel si avizat cititor al nostru...,e o onoare

Powered By Blogger