24 iulie 2008

let me see how u shine your light

...............shine your light...
primul lucru pe care trebuie sa il stii e ca nu trebuie sa bagi degetele in priza,nu trebuie sa itzi dai foc, nu trebuie sa fii ceva astru ceresc ca sa stralucesti..trebuie sa FII!!
astazi mai toata lumea incearca sa faca ceva care sa atraga atentzia, care sa ii confere identitate..tu ce faci? ai un raspuns?? ar fi frumos ca macar tu sa itzi potzi raspunde la propriile intrebari.,.ar fi asha o lume fara intrebari si raspunsuri gresite...ca si cum ai avea rezolvarile subiectelor de la examen ...uni ar spune unde e farmecul,dar nu vad nimic fermecator in a ramane restant,..nu e bine sa ramai restant fatza de tine..
fiecare crede in ceva, ca e dumnezeu, allah, iubire, sticla de skol, sau in mersul pe jos toata lumea crede in ceva......tu in ce crezi..?daca stii inseamna ca deja incepi sa stralucesti, ptr ca nu exista o confuzie generala si lucrurile par sa aiba mereu un capat..deci identitatea ta te face sa shine, si asta nu e un lucru pa care sa il uitzi..
sa il luam de exmplu pe thomas.,.,cel care il stiu au remarcat ca mereu e pus pe circ,mai mereu binedispus, intotdeauna gata to shine..care e explicatzia?? cu sigurantza v*atzi intrebat..va dau eu o varianta..e gushter(si nu unu oarecare) si*a acceptat identitatea, stie cine e si asta e perfect..
acum indraznesc sa cer acelasi lucru si de la VOI..aflatzi cine suntetzi si lasatzi*ne sa va vedem cum stralucitzi...cat despre TINE..hmm...inca nu stii cat potzi da chiar si asha pot vedea cum "u shine your light"..si e ceva incredibil..
....cineva imi tot spune "let me see how u shine your light"..e o voce din capul meu(oare stii a cui este??)s*ar putea sa ii fac pe plac ..poate a trebui sa ii facem totzi pe plac ..,sa fim o lume stralucitoare!!
asha ca trezeste-te cu rugamintea mea in cap:LET ME SEE HOW U SHINE YOUR LIGHT!!

3 comentarii:

dorothy spunea...

Nu stiu cum ai facut, dar ai ales cel mai bun moment sa publici acest articol. :)

johnny spunea...

e magie .,.,secretul meu...:)

Anonim spunea...

perseverent johnny :)

Powered By Blogger