25 aprilie 2008

E randul meu...

E randul meu...cand iti vine randul parca ti-e teama sa faci ceea ce trebuie,dar astepti cu nerabdare sa iti vina randul.Cand iti vine randul trebuie sa dai totul pentru a arata de ce esti in stare,insa de multe ori din dorinta de a face totul bine o dai in bara...si cand o dai in bara nu e gol...poate mingea vine tot la tine si iar iti vine randul si iar o dai in bara pana ce dai gol...dar dai gol si iti pare rau ca nu este altul in locul tau care are mai mare nevoie sa ii vina randul, sa dea gol...fiecare suteaza pentru el...sa fie golul lui insa daca rateaza da vina pe altcineva,da vina pe cel care i-a dat pasa.
E randul meu...acum trebuie sa arat tot ce stiu,tot ce am invatat pana acum din viata asta...sa fac tot posibilul sa nu o dau in bara sau mai rau sa nu dau peste poarta...daca am dat-o peste poarta e vina mea si doar a mea...nu am pe cine sa dau vina...deoarece pana la faza cand am primit mingea si mi-a venit randul altii au facut faza si doar prin alegerile mele am ajuns in postura sa primesc mingea si sa finalizez,sa imi vie randul.
E randul meu...sa dau gol,sa ajung acolo unde mi-am dorit...sa fiu acela de care sa fie mandri toti cei care ma cunosc,sa fiu printre acei care au dat gol si au scapat de chinul ratarilor...vreau sa dau gol cu orice pret.
E randul meu...ca doar eu l-am scris,e randul de dinaintea randului viitor,e primul rand dupa cel din urma,e randul fara majuscule,e randul fara nume proprii,e randul cu cele mai multe randuri.
E randul meu sa nu mai stau la rand,sa nu mai rabd neputinta celor care stau in randul meu,care stau inaintea mea la rand sau a celor care au iesit din rand fara sa le vina randul.
E randul meu sa fiu tras la raspundere pentru statul la rand atata timp,e randul meu sa ies din rand mai repede decat ceilalti,e randul meu sa nu mai astept randul altora,e randul meu sa fiu acela caruia sa ii vina randul...e randul meu.
E randul meu cel din urma...dar nu ultimul...

5 comentarii:

Anonim spunea...

am prins ideea...e randul tau!! :))

Catarama spunea...

yee, ye... tu niciu nai rand mah :)))

Nelu (omu' briceag) spunea...

tu esti om de sta la coada, nu la rand =))

Anonim spunea...

bafta katarama, ia-ti soarta in piept (adica in tzatze) :) ;)

johnny spunea...

....lasa mah..,ca fiind om de lume buna itzi permitem sa dai la poarta cat vrei.,.,facem o cheta si itzi luam o minge doar tzie cu care sa nu ratezi niciodata...si sa incerci sa castigi fara urma de presiune in spate,..,..,

Powered By Blogger