14 noiembrie 2007

Parerea mea...ideea magica

Nu stiu altii cum sunt dar “parerea mea” e a mea.Sunt si altii cu pareri dar a mea le intrece pe toate,de ce?,pentru ca e “parerea mea”.Toata lumea isi spune parerea,sa o spuna,e parerea lor,dar “parerea mea” e “parerea mea”.Poata sa spuna cine ce o vrea,”parerea mea” e una si numai una.Se mai intampla sa fie si doua dar sunt “parerile mele”.De ce sa nu imi zic parerea? Ca doar e “parerea mea”.
Da,asta e “parerea mea”.
In sfarsit mi-a venit ideea…ma ce noroc am.Am asteptat prea mult,dar azi e ziua cea mare,mi-a venit ideea.
Parca prea mult trebuie sa astept ideea magica.Si poate vine intr-un moment in care nu am nevoie de ea,dar macar e magica.Poate daca e ideea magica de care am nevoie si nu o folosesc imi pierd drumul spre un viitor mandru.Dar cum s-o folosesc daca nush daca e ea?…Si daca nu am timp de ea? De ce mai vine atunci ideea magica?…In fine,e magica,poate ajung mare daca o folosesc ca atare,da de unde sa stiu ca nu dau gres?Oare daca e magica nu da gres?
Cred ca mi-a fugit ideea magica,sau nu?Dupa ce o analizez mai amanuntit nu mai mi se pare magica,oare de ce ? De frica de nu a gresi? Tot cred ca e magica,da da,e magica.Sunt un om implinit,ideea e magica.
Da,ideea e magica…

4 comentarii:

Jac (cu k) spunea...

"nu mai mi se pare magica,oare de ce" pai poate ca te joci cand esti mare sau... "e doar o alta zi in care mi-am pierdut ideea" :P

Anonim spunea...

va sa zica...ala de i se zice Fantomette e Dany ...Laser frate :))Azi e o zi mare...am aflat si eu :)) si mai e una mare..maine ca e Joi :))) mi-i tare rusine :))) pe unde am trait oare de n-am stiut? :(

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

du-te mah k tu tot timpu ai idei magice :P si nu degeaba esti fantomette...hehe

Powered By Blogger