30 noiembrie 2007

M-am intors.....

Catarama revine....... da ai citit bine m-am intors si sunt mai in forma ca niciodata..... acum sunt sigur ca te gandesti ca "in ce forma?"..... cum in ce forma? in forma de gushter cum altfel..... la un moment dat m-am gandit sa devin "om serios"...... dar vazandu-l pe YoYo ce dezamagit era.... si recititnd articolul lui Fantomette cu circul e viata lui... am meditat mai mult la chestia asta si am revenit......

Dap si asa am revenit, sunt din nou aici pe blog... si de acum nu o sa mai zic ca nu mai fac circ si de alea..... o sa scriu pe blog si daca o sa ma dusmaniti toti...... daca mai e cineva care agreaza blogul si il citeste o sa tot scriu...... Fanto iata ca si mie imi pasa nu numai tie... imi pasa de tot...... sau degeaba ca la altii nu le prea pasa....... Nu mai fac circ toata viata, dar viata viitoare!

Viata e frumoasa si "vreau sa vad acum doar partea frumoasa!" Dar de ce e viata asta asa frumoasa? Ca facem noi circ de aia si uiti de toate si razi de noi pana ametesti!
Vrei sa ne vezi in actiune? Te invitam in Iullius Mall cand o sa facem circ iara (pe joia viitoare in principiu)! Flotari de alea, alea!
Nici nu am gasit o zi mai buna sa revin... azi e vineri da la cum ninge parca e JOI! O sa fie un circ mai pe seara de numa numa........ Bagam o bulgareala Care se mai baga? si acuma gata ca mi-a stat ceasu'

Si amu de incheiere lansez o invitatie oficiala pt toti gushterii si pt ceilalti de a nostrii: Pe seara Bulgreala in fata la 16 sau prin oras........ toti sunteti invitati! Tinuta de circ este obligatorie! Ne rezervam dreptul de a ne selecta victimele! :))

by Catarama

Un comentariu:

fantomette spunea...

asa cata...asa te vreau...ma simteam singur...sa racolam gushterii din camin...numa noi,iara noi,tot noi...:))

Powered By Blogger