10 august 2012

2007 - 2012

2007

Stau confortabil intre gushteri ca in canapele de piele!

Imi amintesc de toamna anului 2007 cand o mana de oameni legati de multe ca de catuse, au decis sa pune bazele acestui blog, blog care sa descrie cotidianul exceptional din C16 Hadeu! Si povestile au curs ca Dunarea spre mare, pornind de la manifestarile oficiale ale gushterilor de 1 Decembrie, trecand prin Guhsteriada atat de mult asteptata anual, si culminand cu cucerirea Insulei de catre Maestru Zen Fanttomette - Gushter suprem si Circar de stofa al Hadeului!

Ce n-a vazut Hasdeul! Asa au sunat vreo 4 ani cernuti printre camine cu paturi din fier si fara geamuri, prin strazile inca neasfaltate ale complexului, intro cantina in care Teleuc is facea de cap si prin o Piezisa care mereu  vibra de lume!


2012

Hadeul e complet schimbat, caminele au geamuri, sunt renovate, figurile domina Piezisa, iar circul e ca un obicei popular care se pierde in uitarea fumului de BMW si nu stiu ce motor la moda! Si gushterii s-au mai schimabat dar parca catusele de acum cativa ani nu s-au rupt ci au devenit mai puternice legand mai strans oameni care nu au nevoie de conferinte zilnice sa poate spune ca ei sunt gushteri! Si fara sa ii vezi te simti mai aproape de ei decat de Anglia de Europa ( ca sa ne radem un pic de Fanttomette)! Si pana la urma daca ne trebuie sa vorbim il rugam pe Cataramix sa ne lege un bun abonament pe la Orange si ne scoatem! dar cred ca fiecare stie ca guhsterimea nu comunica prin telefoane ci prin circ!

Asa ca salutari fiecaruia dintre voi, insirati in multe nume care umplu giga de memorie in hardul creierului meu! Nu uitati baieti,

GUSHTERI SUNTEM NOI!

Niciun comentariu: