12 iulie 2010

povestea unei fetite pure ajunsa prostituata

astazi o sa va spun o poveste despre o fata, care a devenit din speranta parintilor o dezamagire si prostituata tuturor hotilor din magicul pamant al Romaniei. Acesta este un basm, insa un basm in care nu exista printese, si pare'se ca nici un final pozitiv nu se intrevede, deci ascultati cu atentie si vedeti daca o cunoasteti pe fata din poveste! merita sa te uiti putin peste povestea ei!

se nascuse in zile de mare agitatie, vremuri negre, de mare agitatie si durere.
"A fost ora 23
- buletin de stiri - Bucuresti

Inceputa la Timisoara, printr-o demonstratie pasnica, reprimata brutal de autoritati prin fortele de securitate, Revolutia romanilor s-a intins rapid in intreaga tara. Armata a trecut de partea
populatiei. Pe strazile din Timisoara, Sibiu, Brasov, Bucuresti si alte orase, numarul tinerilor
morti si raniti in lupta pentru libertate continua sa creasca"!

in acele vremuri grele, sosirea pe lume a micutei a fost vestita in toata lumea " Bucuresti: Revolutia romanilor a invins. Dupa 25 de ani de teroare, dictatura Ceausescu a fost
rasturnata. Romania a redevenit libera. " Bucuria si speranta au umplut atunci inimile parintilor micii fetite, vazute ca un dar de sus, o speranta pentru viitorul tuturor!

Si cu toate aceste bucuria s'a spulberat repede. Mica fetita a avut o copilarie nefericita, marcata de multe rautati menite sa ii faca rau! Oamenii minelor au atacat'o inca cand avea doar cativa ani, iar cei care au incercat sa o apere, au vazut ca pixurile si caietele studentesti nu sunt suficiente. Mai tarziu copila a fost nevoita sa vada cum averea lasata de parintii ei, a fost rand pe rand jefuita de bande de raufacatori, conduse rand pe rand de Bombonel sau El Marinaro!
la 10 ani, acesta nefericita fetita se simtea singura! singura lasata inafara copiilor de la gradinita NATO si UE, a creat sincronul care de atunci dainuie in inimele celor ce au conoscut'o " speram sa fie mai bine in viitor "

si speranta a adus'o departe; pe la 18 ani, fiindu'le mila de saraca fetita, tinerii din EU au inceput sa iasa cu ea, dar nu vroiau nimic serios de la ea, ci doar sa profite de inocenta si nestiinta micii nefericite! intrase in acest nou anturaj, si nu stia cat de mult o va costape viitor. mai mult, vechii prieteni cautau sa ii mai fure din putina demnitate ramasa, in timp ce El Marinoro ajunsese acum tuturele ei legal.

Ajunsa la 20 de ani, fetita inocenta, speranta parintilor ei, nu mai exista. acum era o prostituata de care toti profitau, ea nestiind ce cale trebuie sa apuce.

Intro zi se intalnise cu unul din cei ce fusesera de fata la nasterea ei. uitandu'se in ochii lui, nu mai vazuse bucuria din primele sale luni de viata, ci doar resemnare, fustrare si neputinta. Atunci s'a apropiat de el si i'a spus " Nu trebuia sa plecati de langa mine dupa ce m'am nascut! Copiii tai trebuiau sa fie langa mine, nu in Italia! voi trebuia sa ma aparati, sa ma protejati sa nu ajung ca acum! totul e din vina ta si a copiilor tai!"

acum fata asteapta sa scape de tutorele ei legal, sa isi aleaga bine prietenii si calea de viitorul, sa isi recapete demnitatea si averea furata! Mai presus de toate asteapta ajutorul tau!

basm fara sfarsit.................

2 comentarii:

Anonim spunea...

Intotdeauna mi-a placut cum scrii si am citit cu drag articolele tale, dar asta e fantastic...felicitarile mele!

Doesn't Matter spunea...

Respect Flo! Bravos!

Powered By Blogger