28 mai 2009

un fum, o bere, un mix bun

oare ai patzit vreodata sa te gandesti ca daca stai de vorba cu 2pac nu e chiar ok? oare te gandesti ca daca simtzi zbori, desi nu esti in avion, nu esti chiar in apele tale? te gandesti tu ca ce auzi nu vezi dar intelegi, si totusi are sens? atunci e clar: esti rezultatul unui fum ,o bere si un mix bun.
pe drumul catre casa ieri am vazut pe cineva care nu avea cum sa fie acolo caci era cu sigurantza in alta parte. ce inseamna cand vezi peroane pe strada, insa ele apar doar in capul tau, nu sunt de fapt acolo??? o fi rezultatul unui fum, o bere si un mix bun? nu cred la mine e altceva, dar la tine??
inca itzi zboara gandul? taiei aripile si alearga'l prin oras pana il prinzi. cum imi conving eu acum gandul ca unu cu unu nu fac doi ci un intreg? dar care e intregul? oare ma e cineva intreg la cap? daca nu e nimeni intreg la cap inseamna ca e singur, adica doar unu, nu unu cu unu. asha ca , daca vrei cauta'tzi unu'ul tau si profita cat ai timp, timpul fuge, si tu nu il potzi prinde nici daca esti un atlet kenyan.
"ultima strigare, pentru trenul 1137, in directia nicaieri,dinspre niciunde"............

ce e asta.....?? damm it , iar am ajuns in gara..gata!! fara fumuri, bere si mixuri bune

Niciun comentariu:

Powered By Blogger