12 martie 2009

life moves fast

if u don't stop to look around you'll miss it.........
.presupun ca ma auzi acum...daca vorbim despre sansha mai intai excludem norocul chior, ala este doar pentru oameni aparte, asha cum parcarile au locuri destinate persoanelor cu handicap.deci ramanem doar la locurile de parcare normale, adica oportunitatzile ce le primesc oamenii normali.
ai grija insa ca atunci cand te incearca un sentiment de implinire , acesta sa fie real...din pacate trebuie spus ca oportunitatzile sunt un tip de prostituate ieftine, de care , daca tu nu profitzi , profita cu sigurantza altii..dar ai grija cand profitzi;nu o fa cu nesimtzire, ca daca nu esti protejat, s'ar putea sa ai surprize.importart e sa fii tu , fara bravada,altfel zmeul din tine se va lovi de crudul destin ce toate basmele i'l rezerva.
...life moves fast, asta e o treaba data dracu'. dar stii ce este mai rapid decat viatza? un gushter campion la gushteriada , in cadrul probei de fentat jaloane si obstacole in viatza.
proba majora a gushteriadei de anu acesta va fi axata pe driblingul greutatzilor si crearea unei faze de zambet pur si nemarginit.cine reuseste va deveni un gushter cu acte in regula..se baga cineva?
ganditzi'va, ca si asta e o oportunitate, si stii ce am spus mai sus de ele.,.,.,
acum, just look around si fa ceea ce simtzi si ceea ce vrei.
gandeste cat mai des!!
pace voua:D:D

Niciun comentariu:

Powered By Blogger