13 februarie 2008

asentimente

se impune sa debutez si eu in publicistica de specialitate a blogului,si nu gasesc un moment mai bun decat zilele fricii,aka zilele de 13 si 14 februarie,.,.discutzia despre dragoste(daca exista sau nu sau cum se manifesta)a fost epuizata de nobilul nostru El Presidente.,.,propun sa vorbim de ziua de 14 februarie,.....,imaginatzi-va un SF in care totzi vorbesc la fel, se comporta si chiar se imbraca la fel..,prima imagine care imi vine in cap este ziua de 14 februarie,.,atunci tanjesti sa umbli cu cioara vopsita sa te transformi in papagal,si sa vorbesti in niste clisee pe care nici tu nu le intzelegi.,,.e ziua in care daca esti fals nimeni nu te judeca pentru ca oricum totzi sunt falsi,.deci visul devine realitate,.,""sunt fals si lumea ma place asha!!""deci ..,pe scurt asta pare a fi scopul zilelor fricii.,.e o metamorfoza totala general acceptata de totzi,ca sa vorbesc si io fals.,
deci tanjind dupa falsitate,gasim un pretext ok in dragoste..d*aia ii spune ziua indragostitzilor,,dragostea implica falsitate.,esti ca un caine..,dai din coada cand vrea stapanul,sari dupa batz cand boul ala o cere si mananci doar atunci cand ala isi*aduce aminte sa-tzi dea.,.aplicand, inseamna ca zambesti ca un bivol ca proasta sau prostul o cere, esti mereu acolo ptr ea/el(desi nu stii ce inseamna "acolo")si primesti ceea ce vrei doar cand ea/el are chef.,.,si ca un om serios ce esti.,.,sarbatoresti toate astea pe 14 februarie!! ,.,.ireal.,(sau cum ar spune catarama"nu cred"!!)
acum inchei ca oricum nu ii atragator articolul.,,nu ii amuzant si se joaca cu ceva sensibil..,termin parafrazand.,.,deci daca nu ai intzeles articolul asta si joi te agitzi dupa te miri ce cadou sau flori sau orice alte tampenii,uita ca ai citit articolul asta,du-te in casa,fii fals joi si mai du-te si in p*** mea.,,,,,,,.,. asta e ma f**!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

:) aaa... deci Valentine's Day nu e o zi comerciala? Eu credeam ca e sarbatoarea fabricantilor de bomboane in forma de inimioara, de perne in forma de inimioara sau chiar prezervative sau vibratoare in forma de inimioara... Ce? Gura lor sa nu prospere?

In alta ordine de idei, ce motiv mai bun decat iubirea poate gasi un baiat ca sa i-o puna unei gajici? Si ce motiv mai bun poate gasi o fata ca sa accepte propunerea unui baiat fara sa-si "piarda onoarea"? Intelegeti dragii mosului de ce a fost creat Valentine's Day? Pentru cumparaturi si futaiuri... ca amantele...

Asa ca dragii mosului... v-am pupat pe portofel si ma duc sa-i iau cadou gajica-mii ca maine e 14 februarie si poate ma aleg si eu cu ceva :)).

Bafta la toti gushterii din lumea asta!

Catarama spunea...

Luxx asa.... oricum daca ar fis a sarbatorim aceasta zii cum se cuvine ar trebuiu sa o sarbatorim de Dragobete nu de 14 februarie.... pana mea toate sa leimportam de la americani???

P.S. Noi ca deobicei Joi mergem in Arizona..... doar respectam traditia......

fantomette spunea...

...ca bine ziceti mah...si apropo catarma vezi ce zici de americani ca de la vara traim printre ei...:))...noroc de la mette...fantomette

Powered By Blogger