27 iulie 2009

sincer... da

m-am tot gandit dc sa nu incep aceasta propozitie cu litera mare si mi-am dat seama ca oricum de atata timp n-am mai scris pe blog ca nu mai are nici un rost sa imi pierd vremea cu astfel de nimicuri, imi vine greu sa scriu dupa toate acele cuvinte rostite de cel care a fost pe rand Dany, "codatzosu", ... , mette, da Fantomette si a ajuns intr-un final el Presidente. adevarul e ca tot ce ne ramane sunt doar amintirile si binenteles prieteniile legate pe vecie. Nu am sa enumar toate amintirile pentru voi (le mai tin minte nu imi joaca memoria feste) nu ar avea nici un sens... ar fi ca reclama aia la Altex... inca iti mai povestesc altii filmele.... tot ce va doresc e sa aveti parte si voi de cel putin 10% din cat a avut parte studentul din noi, da cel care statea in 16 metrii patrati cu 4 amici cunoscuti la inceputul lui octombrie mereu, care in cei 16 metrii patrati avea 3 calculatoare, si pe langa cei 4 amici... erau rechinii, da multi rechini... si pe langa acei minim 2 rechini... erau si prietenele noastre... deci eram vreo 7 mereu pe cei 16 metrii patrati. Si stiti dc nu eram inghesuiti ... pentru ca niciodata nu ne-am pus acea intrebare! oricum eu am zis ca ne cunosteam la inceputul lui oct... dar de fapt cu 2 gushteri importanti m-am cunsocut doar in noiembrie... rechin fiind si eu... doar atunci s-a putut rezolva ceva si atunci l-am cunoscut pe Rama ...Catarama, pe Dragonici si pe Emilutz ( o sa mai auziti de el.. sub pseudonimul Sobolanul)
saracii cei din urma au zis din prima zi ca e problema cu mine... dar cea ce nu stiau e ca problema era deja acolo... Teleuc... da Teleuc, omu' fereastra! (ar merge si pe modelul lui ogica... Teleuc spaima ferestrelor :D) si de atunci multi au aflat ce inseamna sa traiesti in camin, ce inseamna sa auzi muzica celor de la etajul 2 la etajul 10 si dc nu invers, ce inseamna sa fi sef de palier si sa iti dai seama ca nu are nici o importanta un ecuson, sa vezi ce inseamna sa fi orgolios, sa vezi ce inseamna sa fi smecher fara rost, sa ... " am trait sa o vad si pe asta, s-a .... "!, ei au vazut toate s-au mirat de toate dar... e acolo acel dar... ei erau la cinema, iar noi eram actorii, noi faceam lucrurile de care credeau ca o sa aiba parte in facultate... si n-au avut si stiti dc??? pentru ca n-au fost oamenii potriviti la locul potrivit... si daca au fost la locul potrivit... nu s-au potrivit "sobolanul"... nu era neaparat sa bei, nu era neaparat sa fumezi... de fapt noi nu fumam niciunul, trebuia doar sa vrei sa iesi din prostiile pe care ti le da lumea mondena... uneori ma intreb e chiar asa de greu??? ce rost are sa te aranjezi la 7 ace in 3 ore sa iti iei tzoale de 5 milioane pe tine si sa mergi intr-un club cu altii 2 ca tine si sa bei wiski sa vada lumea... sa crezi ca esti interesant pentru vreo copila de liceu... care oricum merge acasa la ora 12 ca se da strigarea... sincer nu ai uitat nimic??? eu cred ca totusi ai uitat de tine... idea este sa te distrezi tu... sa te simti bine tu... noi asta am facut si tind sa cred ca am facut-o bine chiar exemplar... si da am terminat facultatea toti... unii mai greu..."a se citi Jac cu k" altii mai usor... a se citi Nelutu, Dany... altii mediu... Catarama... altii exemplar...Rafael al nostru (sef de promotie) ... si Teleuc la fel mediu... deci practic suntem niste tipi care au zis nu prostiei si care au zis nu ipocritilor, care au zis ca decat sa bei o bere cu 70 de mii mai bine bei o limonada dupa 10 beri pe o terasa cu 3 lei bucata, care au baut pana ne lasa barul si pana ne lasau banii... si trebuie sa recunosc ca din toate doar un singur lucru imi pare rau... ca s-a terminat facultatea... acum trebuie sa ma fac profesor... sa ii invat pe copii o materie extrem de placuta si antrenanta... matematica... ce credeti o sa reusesc????


PS. am reusit sa scriu un kilometru... iar... dar oricum nu conteaza... nu citeste nimeni aceste randuri... iar cei care le citesc... le stiau inainte ca eu sa le scriu... baieti... 14 de ura pentru noi si tot ce a insemnat un sacou verde!
daca as fi intrebat daca vreau sa o iau de la inceput cu acesti oameni raspunsul ar fi numai unul... sincer DA!

2 comentarii:

johnny spunea...

ca bine spui jack.....ce ce vor citi aceste randuri. deja le stiu, nu e noutatre, ci o rememorare a ceea ce a fost si ramane mereu "foarte tare gustere"...invata'i pe copii ce au nevoie, si va fi bine:D:D

Catarama spunea...

dupa titlu mi-am dat seama ca esti tu jac(cu k)

Powered By Blogger