3 ianuarie 2008

A Tribute to Fanto!

Loome Loome va intrebati de ce nam mai scris pana acuma ei bine am luat si noi o bine meritata vacantza..... ca doar noah... nu putem sa scriem tot timpul.... o fost Craciunul si la noi.... si am petrecut fiecare cum a putut... unii cu lucruu altii beti rupti... fiecare dupa remuneratie nu? =)))


M-am decis sa scriu sa va anunt ceva foarte foarte important...: Ieri adik pe 2 Ianuarie a fost o zi speciala, a fost Ziua lui Fantomette...:)..... Acum 23 de ani un om special (a se citi "special" nu "cu nevoi speciale") s-a nascut... este vorba de Fantomette, un geniu al circului... LA MULTI ANI DaNy !!! si la multi bani....... sa aveti noroc.... hic.... hic.... Dany yo zic ca 23 e o varsat frumoasa... nu va ganditi la filmul"23" ... hi.. hic.... numa prostii vorbesc...

Apropo si la Deva am petrecut asa pentru Fanto... si nu oricum cu artificii... bine erau ginite.. dar noah mai conteaza... am dat cu artificii in cinstea lui Fanto :


O urare si de la mine pentru el: Sa fii sanatos si ne mai incanti cu repliciile tale haioase....

Sa ai noroc si sanate,
Cinste mare si valoare
Sa fii iubit si admirat,
De tot poporu' invidiat.

By Catarama

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mah Cataramisidoidex, hai sa te invat sa [ui un flmulet de pe youtub pe blogul tau.

In dreapa oricarui filmulet ai, sa le zicem caracteristicile; acolo exista si obtunile url si embed.

Daca dai copy la tot textul din casuta embed, si dai paste in casuta unde editezi postul(dar sa fie casuta de editare html) PE SITE O SA-TI APARA FILMULETUL SI NU LINKUL.

Spor la invatat

Catarama spunea...

Datorita lui Arthur am edit articolul si am pus videoul direct pe site... mersi Arhtur de sfat...:)

Anonim spunea...

da da da LA MULTI ANI DANIII!!!!
si LA MULTI ANI IVOOO!!! ca doar sunt nascuti in aceeasi zi :)

Anonim spunea...

k...daca tot stiti sa bagati filmul pe blog...bagati filmul ala in care cei 3 crai dansau pe rupte pe melodii tiganesti!bagati filmu ca e beton!

Shoimu'

Powered By Blogger