19 decembrie 2007

Gaste salbatice cu plete... pfuiiii ce salbaticiuni!

Ceva e putred la mijloc! Sigurat! Unde poti sa gasesti in lumea asta Gasca impaita cu plete dar fara perciuni? Se gasesc gaste pletoase dar pana mea.. sau a lor au perciuni! Fara plete si fara perciuni is dar mie nu imi plac alea....... :-?

E nebunie domnule.. parca nu se mai intampla nimik.... :D Oricum acum de sarbatori am decis sa o lasam mai moale ca vorba aia: "Doamne fereste sa le amaestec!" Si cum se mai zice uneori cand ne enerveaza cineva: Daca un om e deampolea nici mnezo n-are cei face! (Teliuc nu te simti)

Dar ca sa revenim la clotanii nostrii sau mai bine zis la gastele imapaiate si cu plete.... cine stie unde mai pot gasi nectarul ala cu aroma de fructe de prapastie ingradita! Si mnai e pe loome si carnea de ren afumat..... :)) e ala de duhaneste tyoata viata si dupa aia mos craciun ii taie si ii vinde..... apoi ce credeati ca cumpara cadouri pe nasturi... da poala.... are crescatorie de gaste cu plete si reni de aia de duhanesc tata ziua cat ii tine inima..... home made cygarets :P

Apropo dac vreti carne de ren asta e id-ul mosului: santaaa_clausss .... plata numai cu Master Card! Pt toate celelate are moshu carne de cerb!

Later edit:

Mesa a gasit rata :D de astea vorbeam da asta are si perciuni..... THX mesa
p.s. Lasa-ti gastele sa vina la noi :P

by Catarama

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nah ca miam lasat comentariul!

Gushterii cu plete
http://www.guildcafe.com/gallery/data/568/medium/Ze_Afroduck.jpg

nimeni nu stie cum au aparut... ne explica tovarashul catarama!

Anonim spunea...

oooo punk-eritze:))

Powered By Blogger