24 octombrie 2008

nu te lasaaaaaaa!!!!!!!

nimeni nu vrea sfaturi despre cum sa traiasca, cum sa actzioneze, ce sa faca sau nu, decat daca le cere.nu am sa itzi spun sa traiesti ca gushterii, sa vezi lucrurile asha cum numai ei le pot vedea...
nu itzi spun sa te urci pe mese si pe bar cand vrei sa te destinzi si sa dansezi fara inhibitzii..
nu itzi spun sa nu amestesci bauturile, si sa nu bei "burger"(ca itzi rupe capu a doua zi).
nu itzi voi spune sa meri la faculta ca e dragutz ca in anu trei sa stii macar la ce faculta esti, daca despre a'tzi cunoaste colegii sau profii nici nu se pune problema..
nu am de gand sa itzi spun ca la bautura toate par bune asha ca nu te combina cu nimeni cand esti rupt sa nu itzi para rau a doua zi..asta daca te trezesti din alcool la timp sa itzi mai para si rau:d..
...nu itzi spun ca nimic nu e ceea ce pare dupa 12 beri..tu nu vb in soapta ,tzipi; nu comunici, vb singur; nu dansezi fain, te balangani pe langa o tipa care de fapt e unu' cu plete..
...nu itzi spun ca la cantina e bine sa mananci de 150 de mii si sa platesti 45..da, pare un soc dar salata si painea chiar sunt gratis...:d
nu te opresc din nimic ce vrei sa faci..nu te imping spre ceva.. nu te aprob dar nici nu te contest...
in final nu itzi spun ca tre' sa bei, sa razi galagios, sa stai noptzile sa te distrezi.. sa dai muzica tare . sa asteptzi sa te injure colegii de palier..ca sa te simtzi bine..nu trebuie sa te cobori la nivelul nostru desi s'ar putea sa itzi placa..
...tot ce imi vine in cap cand ma uit spre tine este ceea ce unora le strigam in medii academice:
NU TE LASAAAAAAAA!!!!

Niciun comentariu:

Powered By Blogger