28 decembrie 2009

ete p***, vorbeste lumea......

si incepem cu o parafrazare a unor clasici dupa cum urmeaza:

Bai Cata zic astia ca fumezi prea mult!
Ai ma?!
Da Thomas, si cica bei prea mult!
Ai ma?!
Da Teleuc, si cica esti treaz doar lunea! Ce zici??
Ete p**a.. vorbeste lumea ma!

tare rau sa cauti un non-stop care sa accepte bonuri de masa si sa dea skol si tigari pe ele. pleci dereglat din patul tau si nu ajungi decat pana la vecin. nu ai pahar si nici borcan e ok, important e ca se bea, si pana dimineatza nu se opreste nimeni.
privesti in jur cum cad ranitii, incepi sa numeri cati mai suntem in picioare, ca sa ne dam seama ca si noi suntem picati pe pat.
e important sa stii sa numeri zilele care trec fara sa iti dai seama. ma trezesc, acceasi zi dar alta data, alta luna si decorul nu s'a schimbat.habar nu am ce zi e si nu vad de ce m'ar interesa, ca oricum nici nu mai stiu zilele saptamanii.
nu mai sunt sticlele pe masa, astia fac colectie de capace sau is ecologisti, ca in camera lor e ca un depozit de plastic. peturi la gramada, si cica sunt doar de aseara( vorbeste lumea)
muzica canta dar nu se aude. imi caut prietenii printre detinatorii mandri de bonuri de masa si borcane cu V33, convins ca la ei este scaparea.
si ma uit acum catre Cata, nu il aud, dar la cata bautura lipseste de pe aici , e el sau teleuc...cica iar sunt beat ! ma incurajez zicandu'mi: vorbeste lumea!
ma uit in ochii mei de un rosu aprins si ma gandesc oare ce dracu am folosit la stins, ca de la suc nu avea cum sa se intample asa ceva! ma minunez cand vad in cutia de nectar vodca cu bere. deci stingi coniacul cu vodca cu bere!!!
acum am sa plec sperand ca nu a trecut lunea!!!

e devreme , dar niciodata prea tarziu sa faci circ si sa fii beat sau in forma!!

Niciun comentariu:

Powered By Blogger